De 10 meest voorkomende soorten hoofdpijn

Experten unterscheiden über 200 Kopfschmerz-Arten
Experts zijn bekend met honderden soorten hoofdpijn. Wat zijn je triggers, is belangrijk voor de keuze van het geschikte medium. In de praktijk Vita galerij vindt u de hoofdpijn die pest ons het meest, geen bier, of een klein slaapmutsje is een van de vele na een stressvolle werkdag bij de viering ‘ s avonds. Eigenlijk een mooie kans om een praatje te nonchalant met collega ‘ s. Maar wat als de alcohol krijgt consumptie en wakker wordt de volgende Ochtend met een kater?

Iedereen die keek diep in het glas, het hoofd stampen van de volgende Ochtend. Ook als je een kater: niet ziek. Uw collega is misschien niet beter. Een kater-Ontbijt met haring is vergelijkbaar met dit woord van de co-minerale verliezen. Naast het vissen biedt een Extra Dosis Omega-3-vetzuren (zoals zalm, tonijn, makreel).

Belangrijk: om te kunnen hoofdpijn correct en gerichte behandeling, is het noodzakelijk te weten wat de oorzaak is van het Hameren in zijn schedel.

Je weet dat in onze foto ‘ s, gallery, wat zijn de hoofdpijn wij last van, naast de Kater hoofdpijn de meest voorkomende en wat we eraan kunnen doen.

Geef een reactie