Dat zeker helpt met haren van huisdieren Allergie

Hyposensibilisierung hilft bei Tierhaarallergie
In het geval van de zogenaamde hyposensitization, het Eiwit Fel d1 is gevonden in het dier speeksel, eenmaal per maand toegediend door een injectie. Na toediening over een periode van drie jaar, het dier haar Allergie overleefd in veel huishoudens, er zijn viervoetige huisgenoot. In het geval van een huisdier haar Allergie voor hond en kat van de Getroffen jeuk, Niezen en hoesten. We verduidelijken waarom veel mensen reageren op de dieren die allergisch zijn en wat u eraan kunt doen.

In het geval van dierlijk haar Allergie voor een Eiwit is de schuld

Fel d1 is de naam van het Eiwit van het dier speeksel, waardoor ongeveer 90 procent van de mensen met een Allergie het ongemak. Het is sterk geconcentreerd in de huid, maar ook op gestoffeerde meubels, muren en kleding.

Tabletten werken alleen op de korte termijn

Tijdelijk, de allergische gebruik van over-the-counter anti-Allergie (van de apotheek). De verschillende preparaten remmen de werking van histamine, de neurotransmitter die triggers in het lichaam van de onaangename reacties en klachten. Een frequente begeleidend symptoom vermoeidheid daarom de middelen voor de lange termijn therapie niet geschikt is.

Spuiten hoe oplossen van de oorzaak van een huisdier haar Allergie

Een allergoloog kan het uitvoeren van een zogenaamde hyposensitization. Het is de enige manier om het behandelen van de oorzaak van een Allergie. In de therapie van het eiwit Fel-d1 wordt geïnjecteerd over vier weken, in steeds toenemende dosis een spuit per week. Dit is om het lichaam wennen aan de stof. Over drie jaar zal blijven worden toegediend door een maandelijkse injectie – na de Allergie is.

Anti-allergene rassen

De kortharige duitse Rex kat wordt beschouwd als vrijwel allergeen-vrij. In het geval van honden, zijn er de speciale rassen Labradoodle en Goldendoodle voor mensen met een Allergie. Belangrijk: de belanghebbenden zal worden gegeven voor de aankoop van een bont steekproef voor het bijwonen van een allergoloog. Dit kunt uitvoeren om een huisdier haar Allergie Test. Het resultaat geeft aan of de aankoop van de kat of de hond is echt onschadelijk is.

Geef een reactie