Dacht bestuurbare robot technologie – Verlamd gooit de eerste Bal van het wk voetbal

Roboteranzug lässt Gelähmte gehen
Een verlamde man was de laatste avond op het voetbalveld de world Cup-Arena in São Paulo, geschopt door een robot-achtige exoskeleton tegen een Bal en geopend als het wk voetbal 2014the het wk voetbal in Brazilië begon als een medische Sensatie. Een verlamde man schopte met behulp van een zeer geavanceerde robot frame, de eerste Bal van de world Cup. De door een internationaal team van onderzoekers heeft ontwikkeld exoskeleton lijkt op het kostuum van een stripheld en is alleen beheerd met de gedachten van de drager.

De jonge man zag er een beetje uit als een super hero Comic. Voor de ogen van een miljard publiek, hij stond aan de rand van het veld van de Arena Korintiërs – de wk-stadion in São Paulo, en opende met een snelle Kick tegen een liggende Bal van de 2014 wk voetbal in Brazilië. Dit Moment is bijzonder, want de jongen is verlamd en in een rolstoel. De Run kon hij een nieuw ontwikkelde, futuristisch uitziende robot pak – de zogenaamde exoskeleton, met de verlamde weer lopen.

De mens-en kleinbedrijf bouw van de exoskeleton, ontwikkeld door wetenschappers van de Walk Again-project in de loop van een unieke samenwerking van internationale onderzoeksinstellingen – is een samenhangend module van de verschillende technische onderdelen en omvat het lichaam als een steiger. Afhankelijk van de fysieke eisen van de drager van het pak is tussen de 60 en de 70 kilo, maar vond dit gewicht is, volgens de verklaringen van de betrokken wetenschappers. Het pak is self-supporting en heeft, vanwege de uiterst gevoelige motoren van de stabiliserende kracht en het vermogen om de balans van het ontwerp in balans te brengen. De Patiënt is alleen maar het begin en het einde van de beweging, legt projectleider Professor Miguel Nicolelis

Roboteranzug lässt Gelähmte gehen

Professor Miguel Nicolelis is het hoofd van de Walk Again project. Onder zijn leiding aan een internationaal Team van 156 onderzoekers hebben ontwikkeld, het futuristische robot pak exoskeleton

Technologie, mensen controle over hun gedachten

Is geregeld het hele ontwerp en synchrone metingen van de elektrische hersengolven van de drager. De robot-pak is in staat om te detecteren of de schop in het plug-in, een persoon, een voetbal of gewoon een simpele stap voorwaarts wil maken. Dus, deze beweging kan worden waargenomen stromen van de Geraakte, die, op zijn beurt, als de sensorische feedback is belangrijk om motorische activiteiten op het pure van gedachte ontwikkelde de 156 onderzoekers bestaande Team voor het skelet is een soort van kunstmatige huid. Deze is uitgerust met Sensoren en actuatoren die detecteert raakt – bijvoorbeeld van een voet op de grond, de aard van de ondergrond in de real-time berekening van de motor processen van de robotica met en geeft de drager een tactiele feedback over de kwaliteit van de beweging.

Maar verlamde mensen kunt gaan met behulp van een motion control robot pak, zijn niet alleen de Sensoren, maar ook de intelligentie van de sensoren, legt Professor Gordon Cheng van het Instituut voor Cognitieve systemen aan de Technische Universiteit München (TUM) en de leidende gedachte in de ontwikkeling van het skelet. De van Cheng en zijn collega ‘ s ontwikkelde een sensor technologie niet kan vangen, dus raak alleen contacten heeft, raakt nabijheid, druk, trillingen en temperatuur verschillen, maar ook in de zin van een gecoördineerde bewegingen in een driedimensionale ruimte van een motor implementeren. Op deze manier is een betrouwbare en precieze interactie tussen mens en machine is in de eerste plaats mogelijk.

Roboteranzug lässt Gelähmte gehen

Een internationaal team van onderzoekers, maakt de lammen weer lopen. In een unieke samenwerking bij wetenschappelijk onderzoek ontwikkelde exoskeleton controle van de pure kracht van de gedachte

De menselijke hersenen zijn slechts een paar grenzen

Echter, de mentale controle van een complexe structuur, zoals het skelet, is niet ondanks, maar vanwege de vele individuele technische componenten is een belangrijke uitdaging voor de menselijke hersenen. Echter, Professor Cheng was er zeker van dat het mensen zijn op de cognitieve aanpassing van een motor-technische uitdagingen maar weinig grenzen. In het advies van de onderzoeker dat is,het menselijk brein is zeer flexibel als het gaat om het uitbreiden van fysieke vaardigheden door middel van het gebruik van gereedschap. De instelling van de menselijke cognitie op technische HULPMIDDELEN begon met het gebruik van de Faustkeils, ging veel verder dan de vanzelfsprekende beweging met gemotoriseerde voertuigen, en culmineert nu in controle van een robot pak met zuivere geest-kracht. Cheng benadrukt dat vanuit een wetenschappelijk standpunt, er is geen twijfel dat het menselijk brein is in staat om te bevrijden van een verlamd lichaam en verlamd door een externe instantie structuur om weer te gaan.

Hamburg-harburg, 13. Juni 2014

Geef een reactie