Cysten: De symptomen zijn afhankelijk van de grootte en de locatie van het

Als cysten symptomen veroorzaken, hangt af van verschillende factoren. De grootte, het aantal en de locatie van cysten, als de getroffen Orgaan, bijvoorbeeld, spelen een rol.

De symptomen zijn precies wat de oorzaken zijn zeer divers. In veel gevallen, cysten veroorzaken geen merkbare symptomen. Cysten blijven daarom vaak onopgemerkt voor een lange tijd, en vaak alleen als een toevallige ontdekking tijdens een routine-onderzoek. Het is anders met cysten, die duidelijk zichtbaar en voelbaar, of met grote cysten die de oorzaak zijn van pijnlijke symptomen, omdat ze de druk op de zenuwen.

Als cysten veroorzaken symptomen, deze zijn vaak zichtbaar en voelbare zwelling van de huid. De meest voorkomende cysten, en epidermale cysten op de huid niet leiden tot klachten zoals pijn. Echter, zij vertegenwoordigen een esthetisch Probleem, omdat ze vaak voorkomen op het gezicht, nek, rug of borst en zijn duidelijk zichtbaar.

Zysten f├╝hren zu Unterleibsschmerzen

Cysten op de eierstokken vaak leiden tot pijn in de onderbuik

De beperkingen van de verplaatsing zijn een veel voorkomend Symptoom van Baker ‘ s cyste

Cysten afhankelijk van uw situatie, maar ook om beweging beperkingen. Een voorbeeld van een cyste genoemd Baker. Het treedt op in het kniegewricht, in het bijzonder de knie gewrichtskapsel. Deze cyste ontstaat als gevolg van de schade binnen het kniegewricht en de oorzaken van de symptomen zoals zwelling van de gewrichten, stoornissen in de bloedsomloop en pijn in de bewegingen.

Cysten optreden in de organen, en bereidt je geen klachten, of niet-specifieke symptomen. Dus een kleine cyste veroorzaakt de eierstok, is er meestal geen symptomen, grote cysten kunnen echter leiden tot pijn in de onderbuik, als een regel, aandoeningen, rugpijn, constipatie, of pijn tijdens de geslachtsgemeenschap.

Geef een reactie