Cranberry ‘ s ook in het geval van de prostaat problemen behulpzaam

Cranberry gegen Blasenentzündung
Een recente studie, cranberry ’s kunnen een positief effect hebben op de gezondheid van de urinewegen, een recente studie toont aan dat het positieve effect van cranberry’ s op de prostaat. Klik hier om te lezen wat het beschermende effect zal hebben op de rode vruchten op de gezondheid van de urinewegen.

Het grootste probleem voor mannen is de prostaat. Vanaf 30, de piloot kan beginnen te groeien prostaat langzaam. In aanvulling op deze goedaardige vergroting van de prostaat is er prostaatkanker – een kwaadaardige tumor in de buitenste Zone van de klier. Prostaatkanker is in Duitsland met 26 procent, de meest voorkomende vorm van kanker bij mannen. Per jaar, landelijk, over 63.400 nieuw gediagnosticeerde gevallen. Experts weten dat Als mannen oud genoeg is, ziek is ieder van hen voor prostaatkanker. Met een bestraling van kanker kan worden genezen, mits de ziekte is nog steeds op het Orgel zelf beperkt. Onder de acute bijwerkingen van een ontsteking van de slijmvliezen in de blaas en de plasbuis: de patiënt kan voelen als een blaas ontsteking (straling cystitis). De behandeling bestaat spasmen en pijn te verlichten agent, het helpt ook om veel te drinken.

Studie over het effect van Cranberry op de prostaat problemen

Cranberry extract verminderd in het prostaatcarcinoom patiënten de incidentie van cystitis en verzacht de bijbehorende klachten. Dit is een studie met 41 prostaatkanker patiënten. Deze werden gegeven tijdens de bestraling en twee weken daarna, een dagelijkse capsule van Cranberry-extract of een Placebo. De Cranberry-verminderd extract van het ontstaan van een blaasontsteking in vergelijking met Placebo. Een ernstige blaasontsteking ontwikkeld in 30 procent van de patiënten in de Cranberry groep en 45 procent van de Placebo-groep. Bij mannen met een lage inname van vloeistoffen, de frequentie en de intensiteit van de pijn was Cranberry en Branden aanmerkelijk minder, en de dikte van de urine straal groter is. Bovendien, patiënten hadden te dragen vaker deposito ‘ s. Deze waarden verschilden zichtbaar tot de groep van patiënten met een hoge inname van vocht.

Infectie Stopper Cranberry

Cranberry ‘ s zijn ideaal voor de behandeling van infecties van de urinewegen. Omdat ze fungeren als een diureticum, anti-bacteriële en anti-krampachtige. En u kunt zelfs pijnlijke infecties preventie: cranberries bevatten genaamd proanthocyanidines (Pac ‘ s) – bio-actieve beschermende stoffen die voorkomen dat de vestiging van bacteriën op de wanden van de blaas en de nieren. Het resultaat is dat bacteriën snel en effectief worden afgevoerd met de urine.

Geef een reactie