Controversiële voedsel studie: de waarheid over De voeding-Drinken

Diät-Drinks haben Abnehm-Effekt
Amerikaanse onderzoekers hebben ontdekt dat light Dranken hebben een grotere Wind-effect is dan gewoon water. De studie is in professionele kringen, echter zeer omstreden, een recente studie van de Amerikaanse voedings-onderzoekers blijkt dat regelmatige consumptie van zogenaamde light-frisdranken leidt tot een verlies van het gewicht. Om te weerstaan aan het onderzoek van de vele wetenschappelijke toepassing van de waarnemingen van de afgelopen jaren was gebleken dat de omstreden drankjes hebben op het lichaam, een meer gewicht-bevorderende werking.

De in het vakblad Obesity gepubliceerd onderzoek bleek niet alleen dat een dieet Drank is, in tegenstelling tot de mening van veel voeding onderzoekers, een gewicht-verlagend effect, maar in termen van gewichtsverlies, zelfs beter geschikt is dan gewoon water. Pikant Detail in de studie, echter, is dat die werd uitgevoerd in het onderwerp genomen van de studie kringen omstreden door gerenommeerde wetenschappers van de Universiteit van Colorado, maar op hetzelfde moment door de American Beverage Association – een organisatie die staat voor het AMERIKAANSE drank fabrikant gefinancierd.

Voor de studie, een paar honderd proefpersonen werden waargenomen tijdens een twaalf-week dieet, met de andere helft verbruikt een halve in deze tijd, ten minste 0,7 liter water dronk – in dezelfde periode, de identieke hoeveelheid vloeistof in de Vorm van light-frisdranken.

Dieet Drankjes gaven een Afnemende effect

In de loop van de twaalf weken van het dieet, de onderwerpen die regelmatig nam een dieet Drankje verloren ongeveer 7,5 kg, de onderwerpen die dronk van het water, vergeleken met slechts rond de vijf kilo. De reden voor deze in zuiver wiskundige termen, de betere gewicht-verlies effect van dieet Drankjes tussen deskundigen, er zijn echter controversieel. Volgens de verklaringen van de studie Directeur, Professor James O. Heuvel, de zogenaamde Licht zou hebben onderdrukt de drankjes, het subjectieve gevoel van Honger van de onderwerpen is meer, want dit was het water, dus dat gemiddeld minder calorieën werden genomen.

Dieet Drinken gewicht onderdrukt toename in

Volgens de onderzoekers zijn de resultaten waren – zelfs als nu door veel voedingsdeskundigen, zo – niet verrassend. Er is geen magische effect in drankjes zoals dieet Cola, zegt Professor Hill. Overmatige inname van voedsel is meestal een reden voor gewichtstoename en de waardigheid van een dieet Drins uiteraard meer onderdrukt dan dat van water.

Hamburg-harburg, 2. Juni 2014

Geef een reactie