Controles: wat zijn u op zoek naar de kinderen van de dokter?

Kinderärztin Dr. Nadine Hess informiert über Vorsorgeuntersuchungen
Expert Dr. Hess: het hangt af van het totale beeld, maar zeer zelden het is niet echt belangrijk, als uw kind in de screening van een enkel ding, maar alles anders.Dat het kind luistert naar de arts tijdens de controles, het hart en de longen, de oren en de buik onderzocht, de meerderheid van de ouders is duidelijk. Wat is een kinder arts is ook belangrijk, wat moet worden gevraagd? Moet bereid ik mijn kind voor het testen en bepaalde dingen te oefenen op voorhand?

De kinderarts Dr. Nadine zegt Hess

Het Belangrijkste eerst: niet oefent met uw kind. Het kan ons niet schelen of het kunnen tekenen zigzag lijnen, als het verven van alle andere benodigde zaken goed en veilig. En als het kan staan veilig op één been en hoppen en alle andere balans tests worden onopvallend, het is niet zo erg, als de Vinger-neus test is nog een beetje onzeker. Het hangt af van het totale beeld, maar zeer zelden het is niet echt belangrijk, als uw kind in de screening van een enkel ding, maar alles anders.

Controles aan het hoofd van het kind

Schielen ist bei Babys bis 6 Monate normal

Scheelzien wordt tot de leeftijd van zes maanden, veilig. De ogen worden gecontroleerd bij screening door het kind de arts om eventuele problemen met het gezichtsvermogen vroege en juiste

De kinderen van de arts zal altijd kijken, of het kind heeft een scheel tot de leeftijd van zes maanden is nog steeds ok, de oogspieren moeten leren is uw taak, om zo te spreken. Afhankelijk van de leeftijd, voeren we verdere oog tests. Sommige het gaat ten eerste, als de kinderen er actief mee kan bijvoorbeeld een Test of de kleur werkt. De leerlingen reageren symmetrisch en direct aan het licht? Er is een rode gloed bij het branden in de ogen? Dit moet zo zijn, omdat alleen dan de kinderarts weet dat de lens is duidelijk en met de retina primaire.het is in orde.

We onderzoeken de betekenis van het gehoor. Ook hier is de techniek hangt af van de leeftijd van het kind. We kijken of de leeftijd van twee, de Fontanel is gesloten – dat is meestal zo. Indien niet, zou in ieder geval moeten bekeken worden met de schildklier is alles OK

Review van het bewegingsapparaat

We onderzoeken de rug: Zijn beide schouders van dezelfde hoge, of een kant is lager? Is om te buigen van de rug bij het bukken recht en geen (weinig) kant asymmetrie zijn zichtbaar wanneer het kind gaat langzaam weer? Het bekken is gelijkmatig of zie je een fout, wat maakt het een verschil in beenlengte en sluit aan op de achterkant van de onbehandelde, het bekken en het been kan pijn veroorzaken. Permanent.

Vorsorgeuntersuchungen Kinderfüße auf Knick-Senkfuß überprüfen

In het geval van de controles bij de kinderarts, onder andere, de voeten worden onderzocht op een zogenaamde knik-plat voet terug

Kan stuiteren het kind goed, staan op één been, race, en gaan op een bar balans? Hierbij wordt onderzocht of de reflexen zijn symmetrisch en snelle trigger, de benen zijn recht en of de voeten hebben een gewelfd een mooi Medium. In het bijzonder, in het geval van kinderen van voorschoolse leeftijd O-benen zijn tot een bepaalde mate, nog steeds normaal, maar een lichte knik-platte voet. Is dit de tip Tenen? Dan tip-toe looptraining is opgeroepen voor een controle. Vaak is deze afwijking wordt geregeld met de tijd, zonder afzettingen. De knik hangt niet af van Senkfuss dan, of hij is heel sterk, moet een bezoek aan de orthopeed.

Screening van de huid

Hoe de huid eruit ziet, hoe je je voelt? Is er ergens een droge, ruwe Plekjes? Misschien wel, brak uit een acne en een last voor het kind? Er zijn veel blauwe plekken, meer dan normaal, of op ongebruikelijke Plaatsen? Het kind voelt om aan te raken is overal hetzelfde, of de gevoeligheid wordt verstoord ergens? Zijn kracht en motorische vaardigheden ook?

Wat is het verschil tussen de check-UPS voor jongens en meisjes?

In het geval van een klein meisje u kijken, of de schaamlippen zijn niet gebonden aan elkaar, in het geval van jongens, of de testikels in de balzak. Vanaf de kleuterschool leeftijd, zorg moet worden genomen in het geval van jongens, al dan niet de voorhuid voorzichtig terug te duwen of als een phimosis is aanwezig. In het geval van grotere jongens, het is belangrijk op te merken dat palpatie van de teelballen regelmatig, zodat een mogelijke zaadbalkanker snel ontdekt. Hetzelfde geldt voor meisjes in de puberteit, ze moeten ook palperen van de Borsten regelmatig voor wijzigingen. In beide gevallen is het aanbevolen om dit te doen een keer per maand. Als een scans per dag, niet een verandering bemerkt. Vanaf de puberteit kan worden, vooral als het gaat om de geslachtsorganen, het gevoel dat dit onderzoek leidt tot hetzelfde geslacht van de arts. We vragen de kinderen van een bepaalde leeftijd, wat verkiest u – een man of een vrouw onderzoekt.

Vragen en Tests die worden gebruikt in de screening voor uw kind

Vorsorgeuntersuchungen Kinderärztin

Door controles bij de kinderarts afwijkingen worden vastgesteld in een vroeg stadium, om ziekte te voorkomen of in staat zijn om de ideale behandeling

Natuurlijk, een gesprek is een onderdeel van elke voorstelling: Wat beweegt het kind, het is gelukkig? Wat hem gelukkig maakt, wat maakt u zich Zorgen, niet genoeg contact? Hoe gaat het op school? Net als een heleboel van sport, het rijdt, hoeveel TV wordt geconsumeerd, zoals het slaap gedrag is?

Het zal worden waargenomen hoe slim het kind bouwstenen, of het kunnen omgaan met de Pincet, begrijpt dat het een object is niet verdwenen, alleen omdat het een verborgen, zoals het verven van een mens, en nog veel meer. Deze Tests verschillen, afhankelijk van de leeftijd van het kind.

De meeste kinderartsen uit te voeren controles en met grote Zorg. Veel afwijkingen zijn niet een groot Probleem als ze niet worden gedetecteerd vroeg genoeg en adequaat behandeld. Het klinkt nu, als de screening zou moeten worden van een twee-uur-affaire, omdat zo veel van hem is opgevraagd en onderzocht, maar dat is maar zelden. Ten eerste zie je veel kinderen sowieso op regelmatige basis, kent hun problemen en weet dat je last hebt van hoofdpijn, of obstipatie – dat is de reden waarom deze problemen moeten niet alleen gericht op de Voorzieningen.

Ten tweede, de onderzoeken gaan vaak vloeiend in elkaar over: het kind op de zon te klimmen, want je hebt te onderzoeken van de buik en merkte op, hoe het klimt. De bewegingen zijn met vloeistof, zoals de spieren, het kind wordt slap of gemakkelijk? Spanning en strijd, vrijwillig, of het is meteen gefrustreerd en niet op te geven wanneer de eerste high-crawl start-up in zijn werk?

U gaat met uw kinderen te controleren, ze zijn belangrijke pijlers voor een goed kinderen van de dokter.

Geef een reactie