Coating op de tong, als een duidelijk Symptoom

Met een druk tong het belangrijkste Symptoom is de zichtbare plaque op de tong, meestal wit, geelachtig of grijsachtig gekleurd. In extreme gevallen, de voering kan ook bruin of zwart.

Gelblicher Zungenbelag

Witte of gelige laag op de tong niet suggereren dat in de meerderheid van de gevallen tot ernstige ziekten

Dit is vooral belangrijk in het geval van een infectie met een kleurstof-beeld-vormende bacteriën. Maar ook door Roken of door het gebruik van scherpe en agressieve mondwater donkere coating op de tong kunnen ontstaan.

Coating op de tong vaak oorzaken van een slechte adem

Veel mensen met een drukke tong, lijden, naast andere symptomen. Vaak een laag op de tong een harige gevoel in de mond, en soms de Betrokken voelen een onaangename smaak of last hebben van een slechte mondgeur. Schimmelinfecties veroorzaken vaak een brandend gevoel van de Tong. De schimmel veroorzaakt bekledingen zijn eenvoudig af te schrapen, met inbegrip van de tong is geïrriteerd in veel gevallen, en een beetje bloederig.

De reden voor de coating op de tong kan een ziekte

In sommige gevallen, een lichamelijke ziekte is de oorzaak voor de coating op de tong, en zo vele andere symptomen kunnen worden toegevoegd, die afwijken van ziekte tot ziekte. Samen, de ziekten, Algemene ziekteverschijnselen zoals koorts, hoofdpijn, of zwakte.

Tong coating en gevlekte nagels: Niet altijd symptomen van een verzwakt immuunsysteem

Een coating op de tong en wit en/of gegroefde nagels, van toepassing gespot in het algemeen aangeduid als een Symptoom van een gehavende immuunsysteem. Dat is niet waar, maar de meeste van de tijd, Prof. dr. Hans Michael Ockenfels. Veranderingen in de nagels terug gaan eerder om kleine verwondingen aan het nagelbed. Ze zijn meestal gemaakt zijn bij het Knippen of vijlen.

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie