Cannabis: Ook af en toe een Joint, is schadelijk voor de hersenen

Kiffen kann zu neurolgischen Schäden führen
Miljoenen stoners in Duitsland moeten heroverwegen hun gebruik van Cannabis opnieuw. Een recente studie toont aan dat zelfs occasionele Wiet Roken leidt tot neurologische schade, een recente studie toont aan dat de permanente al het incidenteel gebruik van marihuana leidt tot schade in de hersenen. De verkregen bevindingen maken duidelijk hoe veel is al minder Joints Roken te herstructureren van het Centrale zenuwstelsel en leidt tot sterke psychologische verslaving, waarschuwen onderzoekers. Praxisvita.de heeft samengevat de resultaten van het onderzoek en sprak met Verslaving deskundige over het onderschatten van Cannabis.

Zelfs degenen die rook alleen af en toe, loopt u het risico permanente neurologische schade. Kwam tot dit besef, een onderzoek van de Northwestern University en het Massachusetts General Hospital/ Harvard Medical School, die was gisteren in het Journal of Neuroscience gepubliceerd. Op basis van medische vaststellingen vrijwilligers met regelmatige en occasionele gedrag van de consument is gezocht door de neurologische veranderingen. Het onderzoek toonde aan dat alle deelnemers, veranderingen in de waargenomen hersengebieden voor emotie en Motivatie van de mensen die verantwoordelijk zijn, waren niet op te sporen, en ongeacht de respectievelijke niveaus van Consumptie van de onderwerpen. Het idee af en toe marihuana gebruik onschadelijk is, lijkt het gevolg te zijn van onze resultaten is het de vraag, merkte de studieleider.

Psychische Schade

Cannabisgebruik leidt niet alleen tot materiële wijzigingen in de neurologische structuur van de menselijke hersenen. Een ander resultaat onderstreept nogmaals, wat is kringen, althans in de medische voor een Lange tijd is zeker: het gebruik van marihuana leidt in veel gevallen tot een psychologische afhankelijkheid. Ook het oorzakelijk verband tussen het Roken van Wiet en het optreden van ernstige psychose wordt beschouwd te worden bewezen.

De hersenen is aangepast aan

De huidige studie bevestigt de bevindingen die reeds in de voorgaande Tests in het experiment met de ratten gewonnen. THC (Tetrahydrocannabinol) is er verantwoordelijk voor dat in de hersenen een nieuwe verslaving-het vergroten van de neurale verbindingen worden gevormd. De hersenen is aangepast op de verdeling van dopamine en de bijbehorende positieve gevoel in zijn neurologische structuur en van de drug van airconditioning.

De expert zegt

Veel stoners zien zichzelf – in vergelijking met alcohol – een zachte drug te consumeren. Rainer Thomasius – psychiater en verslaving onderzoeker in het academisch ziekenhuis Hamburg-Eppendorf waarschuwt dat het risico van het gebruik van Cannabis niet onderschat mag worden. Van een neurobiologische perspectief, cannabinoïden zijn nog gevaarlijker dan alcohol. De coma-Drinken over vergiftiging kan optreden. Vroeg gebruik van Cannabis kan de herstructurering van de gehele Centrale zenuwstelsel, en hij bevestigt de resultaten van de AMERIKAANSE studie. Tot het einde van februari, de handel tijdschrift Forensic Science International gemeld dat voor de eerste keer, overmatig gebruik van marihuana was gevonden in het verbruik als een oorzaak van de dood van een jonge man uit Duitsland.

Mensen Drug Marihunana

In Duitsland verbruikt naar schatting vier miljoen mensen regelmatig gebruik van marihuana. De drug illegaal is. Echter, het ligt in de in beslag genomen hoeveelheden van minder dan zeven gram van de procedure. Dat, in de tussentijd, sommige landen hebben gelegaliseerd van de drug, heeft ook financiële redenen. Experts schatten dat de marihuana markt alleen kunnen brengen in de USA, 50 miljard dollar aan belastingen.

Marihuana wordt steeds meer gebruikt in de moderne geneeskunde. Vooral voor de verlichting van symptomen bij multiple sclerose, spastische verlamming, Misselijkheid of klachten van kanker te Cannabis-producten op basis van therapeut gebruikt worden ziek.

Geef een reactie