Bursitis (Bursitis)

Bursae elastisch, met vocht gevulde blaasjes tussen de gewrichten en de omliggende spieren en Pezen. Ze werken als een verdeling van de druk die het gemakkelijker maken voor de spieren en Pezen glijden over benige structuren van de gewrichten. Door Overbelasting van de gewrichten, blessures of als gevolg van bepaalde ziekten kan ontvlammen van een Slijmbeurs. Het slijm tas winkels meer vloeistof. Het aangetaste gewricht is sterk gezwollen, rood en pijnlijk.

Wat een Slijmbeurs is, en hoe het gaat worden een bursitis?

Bursa weefsel zijn kleine, synoviale vloeistof gevulde zakjes van bindweefsel. Ze komen overal zijn er gewrichten en botten tabs bevinden zich direct onder de huid en waar de bewegingen worden door de verschillende lagen van het weefsel tegen elkaar te bewegen. Uw taak is om de omgeving te beschermen tegen het zachte weefsel als een buffer tegen de hoge mechanische stress en verwondingen. Bijzonder belangrijk is de Bursa in de grote gewrichten, zoals de schouder-, elleboog – en knie-gewricht. Hier zijn ze beschermen de huid, spieren, Pezen en ligamenten van druk en wrijving.

Bursae worden dagelijks blootgesteld aan grote benadrukt: mensen die betrokken zijn bij office-activiteiten, ondersteunt, bijvoorbeeld, vaak voor uren op eind met je elleboog op de harde bovenkant van de tafel. Atleten stam hun knieën tijdens het Uitvoeren van zeer sterk, evenals mensen die, bijvoorbeeld, als een tiler, of in de kamer verpleegkundigen en vaak knielend op de grond. En ook de schouder gewrichten zijn schoon met veel dagelijkse activiteiten continu in gebruik is, bijvoorbeeld in het geval van het Dragen, Tillen, of het venster. In sommige gevallen, het is niet zonder gevolgen.

Schleimbeutel sind überall dort vorhanden, wo Knochen direkt unter der Haut liegen

Bursae aanwezig zijn waar de botten of bot projecties liggen direct onder de huid, bijvoorbeeld in de verschillende gewrichten

Hoewel een slime staan zakje bevat een aantal kosten, maar voor een uur-durende permanente belasting is niet ontworpen. Het slijm tas is van langdurig Overmatig gebruik, bijvoorbeeld door een constante druk tijdens de lange uren van knielen op de grond te sterk geïrriteerd, kan wakkeren de Bursa. Er is vocht in de Bursa te verzamelen. Het aangetaste gewricht zwelt sterk en zwaar rood en gevoelig voor druk. De medische term voor bursitis Bursitis.

De meest bursitis zijn ontstekingen op de ellebogen en de knieën, maar ook de Bursa in het gebied van de schouder-en heup gewrichten kunnen ontstoken raken. De ontsteking treedt op in de eerste, plotseling (acuut) en zullen genezen met de juiste behandeling en immobilisatie van het aangedane lichaamsdeel na een paar weken. Onder bepaalde omstandigheden, de ontsteking kan chronische en recidiverende, vooral als de oorzaak van de bursitis aanhoudt. Dit kan, bijvoorbeeld, in het geval van beroepsmatig blootgestelde personen of bij mensen die een zeer intensieve Sport.

Geef een reactie