Bundesliga-Profi Marco Russ: Tumor ontdekking na de Doping-controle

Na een Doping controle, verhoogde waarden werden gevonden, ontdekt, de Artsen bij Eintracht Frankfurt-spelers Marco Russ een Tumor. De informatie die wordt verstrekt door de Vereniging wijzen op zaadbalkanker.

Op het eerste gezicht het geval leek te zijn in Eintracht Frankfurt kapitein, Marco Russ helder als zonlicht, en in het geval van een Doping-controle bleek dat het om een 30-jarige speler in een hogere waarde van het hormoon humaan chorion gonadotrofine (hCG). Voor dopingdoeleinden, hCG wordt gebruikt, omdat het verhoogt het testosteron niveaus en waardoor de efficiëntie moet verbeteren. Het attente personeel van de Nationale anti-doping Agentschap (NADA), echter op gewezen dat de verhoogde waarden kunnen ook een ziekte. Voor de veiligheid, het werd aanbevolen door de NADA, een klinisch onderzoek. Een Internist en een uroloog vond eigenlijk: Marco Russ heeft een Tumor.

Informatie over zaadbalkanker

Gonadotrofine is een neurotransmitter die wordt geproduceerd door het menselijk lichaam. Het wordt geproduceerd bij zwangere vrouwen verhoogd en wordt gebruikt in het merendeel van de zwangerschap tests als een Marker. Daarnaast is er een verhoogde uitscheiding van hCG ook in het geval van tumoren van de geslachtsorganen voorkomt.

Eintracht Frankfurt op de hoogte van de Association pagina, Marco Russ werd onmiddellijk onderzocht door een specialist urologische die bevestigde de Tumor. De Tumor moet worden operatief verwijderd. De eerdere verklaringen wijzen op een zaadbalkanker van de 30-jarige voetballer. Zaadbalkanker ontstaat meestal in de leeftijd van 29 tot en met 35 jaar en is in deze leeftijdsgroep de meest voorkomende vorm van kanker van de man. De uroloog en de relatieve zeldzaamheid van andere hCG Raadplegen van de tumor ziekten zoals borstkanker bij mannen -, lever-en nierkanker, produceren verdichting van de noten op een zaadbalkanker.

Klaar-om-te-gebruiken ondanks de diagnose van kanker

De kans op genezing voor zaadbalkanker zijn vroege opsporing van tumoren. De duitse cancer society lijsten vormen van therapie, chirurgische verwijdering, bestraling en/of chemotherapie. De kans op genezing voor alle drie de behandelingen zijn bijna 100 procent. Marco Russ zich lijkt te voelen geen pijn. Hij kondigde aan de komende twee wedstrijden waarin zijn club is klaar voor gebruik.

Zaadbalkanker – deze celebs zijn lijden

Marco Russ is niet de enige beroemdheid die zich heeft genomen in de strijd tegen kanker. Veel mannelijke beroemdheden waren al in zaadbalkanker. U kunt meer informatie vinden in onze fotogalerij.

© door wat wordt uitgezonden

Hamburg-harburg, 19. Mei

Geef een reactie