Bubbels beschermt tegen snurken

Frau spielt Saxophon
Een actieve maatregel in het geval van slaapapneu kan de training van de spieren van de mond en het gehemelte gebied met behulp van wind instrumenten om een slaap apneu verpest de nachtrust van de Partner, een gevaar voor de gezondheid en de adem van het leven onderbrekingen. Muziek maken helpt! De praktijk Vita vertelt je wat het is.

Snurken snurken is vervelend en het leven is ook veel meer ongezond. Beide zijn reden genoeg om zich te ontdoen van snurken snel en permanent. Een recente studie werd gepresenteerd in het kader van de Slaap en Ademhaling Conferentie, heeft nu een nieuwe manier gevonden om tegen het obstructief slaap apneu syndroom: het Leren van een Instrument! In haar onderzoek heeft het team van onderzoekers opgenomen 129 personen: 64 een wind Instrument gespeeld in de controle groep. Het resultaat: Vooral wind instrumenten zoals fluit, saxofoon of trompet trein de keel spieren en kan het risico voor de ontwikkeling van het obstructieve slaap apneu. De reden voor deze onderzoekers zien in de zogenaamde spierspanning. Hij verwees naar de staat van de spanning van een spier of een groep. Mensen die spelen een koperen blaasinstrument, hebben een verhoogde spierspanning – de spieren zo gespannen meer.

Slaapapneu: Zingen helpt

In eerdere onderzoeken, hebben wetenschappers bewezen al de verworvenheden van de reguliere zingen oefeningen op de ontwikkeling van slaapapneu. Als je Zingt zachte gehemelte en de tong worden opgeleid. Na drie maanden was verbeterd de kwaliteit van de slaap van het Getroffen. De onderzoekers geven aan dat er twee zang-oefeningen per week is voldoende om het risico van het ontwikkelen van slaap apneu.

Yoga voor de behandeling van snurken

Zoals het Zingen of het bespelen van een blaasinstrument versterkt haar wraak spieren, het kan ook helpen Yoga. Pranayama is een Oefening die je helpt om blokkades in de keel om zich te ontdoen van. U ga in kleermakerszit zitten, sluit de ogen en adem diep in door de neus. Als je lichaam is ontspannen, adem in door de neus krachtig. Te houden in de lucht zo lang als je kunt. Houd het ene neusgat en Adem uit door de andere. Herhaal dit met het andere neusgat. Herhaal deze Oefening meerdere malen per dag.

Slaapapneu heeft gevaarlijke gevolgen

Er wordt geschat dat ongeveer twee procent van de vrouwen en vier procent van de mannen last hebben meer dan 40 jaar onder het slaap-apneu syndroom. Indien onbehandeld, slaap apneu kan ernstige en levensbedreigende gevolgen voor de Betrokken persoon. Een van de meest voorkomende zijn een te hoge bloeddruk, hart-en vaatziekten, beroerte, Diabetes, en depressie.

We kunnen ook doen in zijn slaap iets voor onze gezondheid en specifiek apneu voorkomen. Hier kunt u lezen over de slapende posities om te voorkomen dat frequente klachten effectief.

Hamburg-harburg, 17

Geef een reactie