Britse Artsen transplantatie dode hart

Ärzte beugen sich über einen Operationstisch
Britse chirurgen hebben voor het eerst scoorde in Europa voor een harttransplantatie, te verslaan van de reeds gestopt voor de eerste keer in Europa, de Transplantatie van een niet meer kloppend hart wordt bereikt. Alles over de procedure en het ontroerende verhaal van de Orgel-ontvangers, klik hier.

In het geval van hart-transplantaties was het zo ver: De donor moet worden hersendood, het hart moet kloppen nog niet. Maar daar komt nu verandering in Londen, de eerste Europese harttransplantatie werd uitgevoerd sinds kort met een hart had om te verslaan al gestopt.

De artsen gebruikt een nieuwe procedure voor de vernieuwing en het onderhoud van de donor-hart, die is geïmplementeerd in het afgelopen jaar, voor de eerste keer in Australië succesvolle praktijk Vita gemeld.

In het Papworth Hospital in Cambridge, de methode is uitgevoerd voor de eerste keer in Europa. De Patiënt: Hueysin Uluca, 60 jaar oud, uit Londen. In 2008, hij had een hartaanval, omdat hij leed aan een hart zwakte, die beperkt is hem zeer: Voor de operatie kon ik nauwelijks lopen en was heel snel buiten adem, ik was verteld dat er geen kwaliteit van leven meer,’ zei hij. Nu, na de procedure, hij is veel beter: Nu voel ik me elke dag een beetje sterker zijn en vanmorgen liep ik zonder problemen naar het ziekenhuis. In de Video zie je Hueysin Ulucas geschiedenis.

Video: BBC

Nieuwe methode maakt het mogelijk harttransplantaties

Volgens de sprekers van het ziekenhuis, de nieuwe technologie zal het aantal beschikbare donor hart ten minste 25 procent. Dit is goed nieuws voor de ongeveer 950 van de duitse, die momenteel wachten op een donor hart. Voor meer donororganen betekent dat je een hogere kans op het krijgen van een nieuwe hart – en dus een betere kans om te Overleven.

Hamburg-harburg, 27. Maart

Geef een reactie