Brit sterft in Macedonië met Ebola verspreidt zich in Europa

Ebola in Europa
Londen-Macedonië – de Britse Doden kunnen niet in Afrika, Spanje, Frankrijk, de tsjechische Republiek en nu in Macedonië – het aantal Europese landen waar de ziekte Ebola of de noodzaak voor dringende verdachte gevallen zijn geregistreerd, steeg in de laatste dagen naar de top van de plug eerste. Deskundigen vrezen dat de epidemie is aangekomen in Europa en verder te verspreiden.

Nadat het geïnfecteerde aan het begin van oktober, een verpleegster in Spanje met het dodelijke Ebola-Virus, is overleden in een Hotel in Macedonië, een Britse burger, waarschijnlijk van Ebola.

Het griezelige is, volgens de verklaringen van de autoriteiten dat de man niet had besmet in West-Afrika. Dienovereenkomstig, de Overledene, op 2. Oktober van het verenigd koninkrijk naar Skopje in Macedonië worden gevlogen. Op donderdag had de man aan het eind van de dag voor Ebola de typische symptomen, zoals hoge koorts, braken en interne bloeden in een ziekenhuis, waar hij overleed op dezelfde dag.

Verdere infecties zijn niet uit te sluiten

Wanneer de ziekte brak uit in de late precies is Ebola is alleen na het verschijnen van de eerste symptomen besmettelijk – en, in eerste instantie bleef onduidelijk. De autoriteiten momenteel kunnen uitsluiten, maar die besmet zijn andere mensen in de omgeving van de man met het dodelijke Virus.

Om redenen van veiligheid, het Hotel waar de Brit had tot aan zijn opname in het ziekenhuis als gewoonlijk, werd in quarantaine geplaatst om te voorkomen dat de verspreiding van de ziekte in Macedonië.

Verdachte gevallen in de tsjechische Republiek en Frankrijk

Ondertussen werd bekend dat een 56-jarige man uit de tsjechische Republiek werd geïsoleerd in een ziekenhuis op verdenking van Ebola. De man van Praag had eerder bezocht in Liberia – land in West-Afrika, waar is er het meest Ebola sterfgevallen.

Ook, vanwege de verdenking van het Ebola was in Frankrijk onlangs een gehele gebouw is onder quarantaine. Vier personen, die onlangs kwamen uit Guinee, en hadden geklaagd over de hoge koorts en hoofdpijn. Volgens de autoriteiten van het vermoeden hadden niet is bevestigd, echter.

Hamburg, 10. Oktober 2014

Geef een reactie