Brandwonden bij kinderen: om goed te handelen

Kinderärztin Dr. Nadine Hess weiß Rat, was bei Verbrennungen und Verbrühungen hilft
Expert Dr. Hess: vijf procent verbrühter of verbrande huid oppervlak moet worden gedaan met de kinderen is het noodzakelijk een idee in het ziekenhuis, want door de overtreding van een vloeistof verlies dreigt, kunnen, afhankelijk van de omvang van de schade de ernst van de gevolgen.Bij kinderen is het vaak gebeurt: het aanraken van het fornuis of in de ijzer-en verbranden. De warme thee wordt omgegooid en op de huid verbranden. Ouders weten vaak niet precies, wat moet je eerst doen. Met ijs te koelen? Een merk van de zalf toe te passen? Of ga eerst naar de dokter? Kinderarts Nadine Hess wordt uitgelegd hoe om goed te gedragen.

Hot, hot, hot’ – Dus ze juist handelen, als uw kind is verbrand

Het ging om een brand of brandwonden met een hete vloeistof, moet je koel het getroffen gebied met water uit de kraan voor een maximum van tien minuten om te verlichten van de pijn. Geen ijs moet worden opgehangen!

De vloeistof op kleding, stroomde stukken, ze moeten onmiddellijk worden verwijderd, tenzij u vastgelijmd aan de huid. Dan moet u contact opnemen met een arts en de wond, zorg ervoor om te vertrekken totdat de arts aanwezig is. Tot die tijd kunt u nog koud leidingwater over de kleding van de stroom.

kochendes Wasser stellt eine hohe Verbrühungsgefahr für Kinder dar

Het is belangrijk dat u alles opbergen kinderen, of verbranden kan verbranden, buiten het bereik van Kleine kinderen. In het bijzonder, met kokend water, het komt altijd terug naar vreselijke ongelukken

Belangrijk in het geval van brandwonden of verbrandingen, de mate wordt hoeveel procent van het lichaamsoppervlak worden beïnvloed? In staat zijn om in te schatten gemakkelijker, kunt u bij het vergelijken van de oppervlakte met de palm van de patiënten met de Hand, met inbegrip van de vingers maken een procent van het lichaamsoppervlak. Vijf procent verbrühter of verbrande huid oppervlak moet worden gedaan met de kinderen is het noodzakelijk een idee in het ziekenhuis, want door de overtreding van een vloeistof verlies dreigt, kunnen, afhankelijk van de omvang van de schade de ernst van de gevolgen.

Brandwonden worden onderverdeeld – evenals brandwonden – in de graden van ernst:

  • Graad 1: roodheid, pijn (zonnebrand!) Genezing zonder littekenvorming
  • Klas 2a: roodheid en blaarvorming, ernstige pijnen te genezen zonder littekens
  • Klas 2b: roodheid, blaasvorming, bubbels basic, een bleke witachtige, matige pijn, genezing van de littekens mogelijk
  • Graad 3: grijsachtig wit van de huid, de volledige vernietiging van de lagen van de huid, pijn, littekens
  • Graad 4: alleen in het geval van brandwonden, verkoling op de spieren en botten

Je hebt afgekoeld het broeien of het branden van een maximum van 10 minuten en er zijn geen bellen, kunt u een voedende spray schuim. Heeft gevormd van een bubble is, laat u dit, omdat het beschermt de onderliggende huid van ziektekiemen. Bedek de wond met steriel verband of een steriel kompres, aanbevolen producten zijn, de aluminium-damp-gestort, dan zal er niets van zich te houden aan de wond.

15 procent van de gewonde huid bij volwassenen (in het geval van graad 3 is al vanaf ongeveer tien procent van de aangetaste huid) tot een burn center is nodig, in het geval van kinderen, soms zelfs met de minder aangetaste huid. Is alleen plaatsgevonden in een kleine bol met een rode achtergrond (brand of brandwonden-graad 2a), kan ook worden behandeld door uzelf thuis. Er wordt verondersteld, echter, is dat een schending van klas 2b, of nog erger, moet ook worden gedaan in het geval van kleine letsels een arts te raadplegen. Hetzelfde geldt voor de thermische letsels in het gebied van de geslachtsorganen, het gezicht, gewrichten, van de Hand of de voet. Als u twijfelt, raadpleeg dan altijd een arts.

Het is belangrijk dat u alles opbergen kinderen, of verbranden kan verbranden, buiten het bereik van Kleine kinderen. In het bijzonder, met ketels, het komt altijd terug naar vreselijke ongelukken.

En als voor andere verwondingen, een intact Gevaccineerd tegen tetanus (Tetanus) is heel belangrijk. Indien de laatste vaccinatie meer dan 10 jaar, dient te worden revaccinated.

Geef een reactie