Botox kan genezen Lidzucken

Botox gegen Augenlidzucken
Om te voorkomen dat Lidzucken, botulinum toxine, korte Botox ingespoten rond de ogen. Dit zorgt voor een lichte verlamming van de spieren, praktijk, Vita, dankzij een Mini-dosis van de zenuw gif kan zonder spiertrekkingen leven.

Het begon zeer plotseling op een mooie zomerse dag: twitch Mijn oogleden begon heftig. De een aan de rechterkant iets meer dan de linker, vertelt Sandra Müller (66) uit Keulen. Pas na uren dat de nachtmerrie voorbij was – en, helaas, slechts tot de volgende dag. Toen begon het weer en het duurde nog langer.

In eerste instantie, de voormalige Minister van mening dat de Blinzeltick zou verdwijnen vanzelf. Maar je had het bij het verkeerde eind. Want in plaats van beter, de klachten werden erger en erger. De spieren rond Sandra ‘ s ogen begonnen bijt en letterlijk begon pijn te doen. De 66-jarige later problemen met het Zien, was duidelijk: ik ben het absoluut professionele hulp nodig.

Insider Tip: Zenuw Gif Botox

Sandra Miller ‘ s ogen, de dokter adviseerde haar eerste om een bril met getinte glazen. Dus de ogen worden minder geïrriteerd door invallend licht. Over een periode van maanden, dat kwam uit Keulen, probeerde uit verschillende brillen naar het mocht niet baten. Daarna ging ik naar mijn huisarts. Het had gehoord in een verdere ontwikkeling van de behandeling van soortgelijke klachten met Botox, zegt de Gepensioneerde. Dit is een soort van zenuw gif, die was, onder andere door de hollywod sterren bekend, dus dat rimpels in het gezicht spettert. In Mini-doses, Botox wordt medicinaal gebruikt. Sandra M. reageerde eerst sceptisch. Maar aan de andere kant wilde ik te laat geen middel onbeproefd gelaten, zegt ze.

Oog spasmen-trigger onbekend

Sandra de HUISARTS heeft u doorverwezen naar de afdeling neurologie van het Universitair ziekenhuis in Freiburg/Breisgau. Daar, ik ten slotte kreeg een duidelijke diagnose: ik had last van een Blefarospasme – een plotselinge samentrekking van het Ooglid en het oog spieren, zegt de Oudere vrouw. De redenen voor een dergelijke beweging stoornis zijn nog niet bekend, zei de behandelend neuroloog Prof. Dr. Wolfgang Jost. Maar uw klachten, kunnen we aanzienlijk verminderen. Voor botulinum toxine, in het kort, Botox wordt geïnjecteerd rond de ogen, onder de huid. Het zorgt voor een lichte verlamming van de spieren en voorkomt zo dat de Spiertrekkingen. De Angsten van bijwerkingen, kon je Prof. dr. Jost gelukkig snel, We beginnen de behandeling met een lage dosis, die wordt dan aangepast. Ook Botox bindt alleen aan de prikkel-overdracht. De zenuwen en de spieren zelf blijven intact en ongewijzigd zijn gebleven.

Een korte tijd na dit gesprek, Sandra M. teruggestuurd naar de eerste behandeling in de kliniek. Ik had een beetje angst voor de ingreep, maar de gebruikte spuiten waren zo subtiel, dat ik nauwelijks iets gemerkt, herinnert ze zich. Na een paar minuten is de behandeling voorbij was. Twee dagen later, de 66-jarige voelde de lang verwachte verbetering: De Spiertrekkingen was bijna volledig verdwenen. Ik was in staat om te zien weer helemaal normaal, en het was oneindig opgelucht.

Het begin van een nieuw leven

Sindsdien loopt ze elke drie maanden een korte sessie in de kliniek. Een kuur is een Blefarospasme niet mogelijk. Echter, de behandeling kan worden herhaald zo vaak. Dankzij de regelmatige injecties kan ik genieten van mijn leven eindelijk terug naar de pijn – en symptoom-vrij, zegt Sandra.

Geef een reactie