Botkanker met echografie genezen

Ultraschall
Na de ultrasone behandeling, de jonge Patiënt was alleen zijn Tumor, maar ook direct en volledig pijn-Barones Canada medics bevrijd een jongen van een Tumor – zonder bestraling of een operatie. De 16-jarige geleden voor het jaar van het bot kanker en wordt nu beschouwd als genezen. De praktijk Vita heeft voor u de feiten.

De zogenaamde High-intensity focused ultrasound apparaat (HIFU), de onderzoekers in Canada werkt, kan een revolutie in de binnenkort de behandeling van kanker. Artsen van het Hospital for Sick Children in Toronto beschrijven in een recent verschenen rapport, met de non-invasieve behandeling is al een tiener door een Tumor helemaal bevrijd. Aangezien er geen chirurgische ingrepen of straling behandelingen nodig zijn, is de ultrasone methode als een bijzonder gezond en veilig.

De 16-jarige was jarenlang botkanker in een been. Door de goedaardige tumor hij leed aan ernstige chronische pijn, zodat hij kon nauwelijks slapen in de nacht. Om de pijn te verlichten, nam hij, volgens zijn Artsen elk jaar, rond 700 tabletten hoge doses pijnstillers – wat een grote druk op het cardiovasculaire systeem en de nieren bedoeld.

Wrijving warmte vernietigt de tumor weefsel

Het gebruikte apparaat is om mee te doen in de locatie van ultrasone golven op een oppervlakte van slechts een paar millimeter op een zodanige wijze dat een zeer nauwkeurige en gerichte behandeling mogelijk is. In het gebied waar de ultrasone golf focus, volgens de onderzoekers, een wrijvingswarmte die voldoende weefsel te vernietigen, zoals bot kanker – selectief.

De senior Radioloog Dr. Michael tempel, bestond in dat de sound-wave behandeling voor jongens alle tijd, een extra gevaar voor de gezondheid. De methode wordt gekenmerkt door het feit dat het de normaal gebruikelijke risico voor de patiënt – in het geval van de chirurgische verwijdering van botkanker. Daarnaast is er – anders dan in het geval van een operatie of bestraling – geen bijwerkingen – of na-effecten.

De patiënt is om te rusten en genezen

Terwijl de sound wave therapie, de vitale functies werden bewaakt waarden en de voortgang van de behandeling van de 16-jarige met behulp van een magnetic resonance imaging-systeem in real-time. Na de behandeling met ultrasone golven van de goede gezondheidstoestand van de patiënt, zelfs verbaasd dat de Artsen. De botkanker werd volledig verwoest en de pijn was verdwenen. Voor de 16-Jaar-oude, de eerste nacht gevolgd voor een lange tijd was hij zonder pijnstillers slapen. In Duitsland is een soortgelijke behandeling met een zogenaamde Gamma-Knife is nog niet mogelijk. De nieuwe HIFU apparaat besteld kunnen worden volgens de opvattingen van deskundigen, echter, een van de eerste klinieken.

Hamburg-harburg, 19. Augustus 2014

Geef een reactie