Borstvoeding beschermt tegen Diabetes

Mutter stillt ihr Baby
Nu hebben onderzoekers vastgesteld dat het geven van borstvoeding verandert de stofwisseling van de moeder, en dus helpt bij het voorkomen van Diabetes borstvoeding is alleen voor de Baby om gezond te zijn, het beschermt ook de moeder. Een recente studie toont aan dat moeders die Borstvoeding geven hebben een lager risico voor type 2 Diabetes. Wat kunt u hier vinden.

Borstvoeding biedt een ware gezondheid pakket voor de eerste maanden van het leven, de moeder voordelen, zoals een onlangs in het tijdschrift Annals of Internal Medicine publiceerde een studie toont. Dus, vrouwen in de loop van hun leven lijden minder vaak aan type 2 Diabetes, als u borstvoeding uw kinderen.

Voor hun studie, Erica Gunderson geƫvalueerd door de Afdeling onderzoek van de zorgverzekeraar Kaiser Permanente in Oakland, de resultaten van de Studie van Vrouwen, het Voeden van Baby en Type 2 Diabetes Na GDM Zwangerschap (SWIFT). De focus van dit onderzoek werden gegevens 959 vrouwen, de zieke tijdens de zwangerschap Diabetes. Het resultaat: 113 vrouwen uitgewerkt in de volgende twee jaar, type-2-Diabetes. 17 van hen waren volledig verzadigd is. Voor de Epidemioloog, een Tarief van 3,95 nieuwe was dus ziek. In het geval van de 29 vrouwen die waren overwegend borstvoeding, de incidentie van de ziekte 4,88; wanneer het Kleine baby kreeg eten, het was 6,47 van nieuwe gevallen en in vrouwen die nooit borstvoeding, het ging om de 8,79 nieuwe gevallen. De meer vrouwen die borstvoeding geven aan hun kinderen, hoe lager het latere risico van diabetes.

Gunderson, berekend op basis van deze dosis-afhankelijk effect van het risico voor elke controle groep: Voor het gedeeltelijk vrouwen die borstvoeding geven, overwegend borstvoeding geven en voor vrouwen uitsluitend borstvoeding. Het resultaat: Afhankelijk van de Nog steeds variant verminderde het risico van het ontwikkelen van kanker binnen twee jaar op Diabetes type 2 met 36 procent, 46 en 54 procent.

Waarom is de bescherming van Borstvoeding tegen Diabetes?

Het geven van borstvoeding verandert de stofwisseling van de moeder en daarmee ook de vatbaarheid voor metabole ziekten. Vrouwen die borstvoeding over een lange periode, hebben gemiddeld een lagere bloeddruk lipide niveaus en hogere niveaus van Adiponectin. Adiponectin is een hormoon dat heeft een positief effect op de vet-en glucosemetabolisme, door het verbeteren van bijvoorbeeld de insuline gevoeligheid van de cellen van het lichaam.

Zo gezond, het geven van borstvoeding is

Echter, het niet beschermen van borstvoeding gewoon in de voorkant van type-2-Diabetes. Wat zijn de voordelen die het brengt bovendien kunt u hier vinden.

Hamburg-harburg, 25. In November

Geef een reactie