Borstkanker en de ziekte van Alzheimer: de Federale overheid maakt Deo-risico-onderzoeken

Deo verursacht Krebs
Recente studies hebben aangetoond dat het gebruik van deodorant Sprays kunnen verhogen het risico van borstkanker en de ziekte van Alzheimer. Nu de Federale regering heeft aangekondigd dat het risico van stoffen in Deodorant, om beter te kijken naar lassenNach een expliciete waarschuwing door het Federale Instituut voor risico-evaluatie in de laatste februari, de Federale regering onderzoekt het gevaar door regelmatig gebruik van aluminium-met Deodorants. Recente studies vaker suggereren dat de aluminium zouten toename van de spuitbussen en het risico voor de ziekte van Alzheimer en borstkanker.

+++Update+++ Het rapport van de Federal Institute for risk assessment is nu online. Je vindt Hem hier. +++

Het gebruik van Deodorants verhoogt het risico op borstkanker en de ziekte van Alzheimer? Na de aankondiging van een recente studie, uitgevoerd aan de Universiteit van Genève en de waarschuwing van de Federal Institute for risk assessment (BfR) in de afgelopen februari, de Federale overheid kunnen controleren wat de gezondheid van de spuit uit de gevaren van deodorant.

Het gevaar van het tin

De achtergrond voor de huidige Actie van de overheid, een officiële publicatie van de BfR in de afgelopen februari, volgens de menselijke huid het ontvangen van de meerderheid van de Deo-Sprays, meer Aluminium, dan zal de EU toe. De Federale Instituut ziet de gezondheid van de consumenten in gevaar.

Eerder, onderzoekers hadden aangetoond probeer het team van de Universiteit van Genève in het lab dat de aluminium zouten in de deodorant Sprays, schade aan de borst cellen. De onderzoekers, daarom is een combinatie van het gebruik van aluminium-met deodorant Sprays, en het verhoogd risico voor borstkanker. Daarnaast kan worden verhoogd door het gebruik van deze Deodorant is ook de waarschijnlijkheid van de ontwikkeling in de leeftijd van de ziekte van Alzheimer.

Mogelijke consequenties van deze bevindingen waren, volgens de consument, Ministerie, eerst en vooral betere informatie aan de consument door middel van verder onderzoek en de desbetreffende etikettering van cosmetische producten die bevatten Aluminium.

Informatie over wat Deo-Sprays zijn zo gevaarlijk is en of de risico ‘ s voor borstkanker door Aluminium zouten is echt toegenomen, vindt u op Praxisvita.de hier.

Hamburg-harburg, 2. Mei 2014

Geef een reactie