Boezemfibrilleren – waarom vrouwen moeten vooral voorzichtig te zijn

Eine ältere Frau ist müde und erschöpft
Vermoeidheid en verminderde prestaties kan aangeven atriale fibrillatie – vrouwen van push-atriale fibrillatie, deze symptomen zijn vaak op hun stress van het Dagelijkse leven, de meest voorkomende Vorm van hartritmestoornissen, lijkt gevaarlijker voor vrouwen dan voor mannen, toont een recente studie van Britse wetenschappers.

Het zogenaamde boezemfibrilleren, de Voorkamers van het hart, trillen, beven, ongecoördineerde, in plaats van in regelmatige intervallen aan te scherpen. Als gevolg hiervan is dat de hartspier van bloed voorzien. Het gevolg is, hartkloppingen, een onregelmatige hartslag, hartfalen en ernstige complicaties, zoals beroertes en hart aanvallen. Het risico op een beroerte steeg met boezemfibrilleren is bijzonder sterk, het hart ritme stoornis onbehandeld blijft, zelfs vijf keer.

Bij vrouwen met atriale fibrillatie, dergelijke complicaties komen vaker voor dan beïnvloed mannen. Een recente meta-studie door wetenschappers van de George Institute for Global Health aan de Universiteit van Oxford. Het team van onderzoekers geëvalueerd 30 studies met een totaal van 4,3 miljoen patiënten.

De analyse toonde aan dat vrouwen met boezemfibrilleren hebben tweemaal zoveel risico op een beroerte wordt beïnvloed mannen. Uw risico te overlijden aan een hart-en vaatziekten, is 93 procent hoger dan dat van mannen. Een hart aanval die zij zal lijden aan een 55% hogere kans op, en de Algemene risico om te sterven vroeg, is ongeveer twaalf procent hoger dan de getroffen mannen.

Mogelijke oorzaken van verschillen tussen mannen en vrouwen

Wat zijn de oorzaken van deze Verschillen, plug-in, is nog niet opgehelderd. Zo kan het zijn dat boezemfibrilleren neemt bij vrouwen heeft meestal een ernstiger verloop dan mannen, of dat de betrokken vrouwen meer kans hebben op ziekten begeleidende, die zal verergeren uw conditie in aanvulling op, en een serieuze cursus van het voordeel.

De Directeur van studies suggereren bovendien dat de symptomen van boezemfibrilleren optreden bij vrouwen minder uitgesproken en symptomen, zoals vermoeidheid van de vrouwelijke patiënten en Stress geduwd zal worden genegeerd. In jongere jaren, mannen zijn ook meer beïnvloed vaak van Lijden, dat is de reden waarom de diagnose bij vrouwen vaak minder duidelijk dan bij mannen. En een vroegtijdige diagnose en behandeling met geneesmiddelen is de veiligste manier om het risico te verminderen van ernstige complicaties.

Boezemfibrilleren – symptomen die u moet weten

Typische symptomen van boezemfibrilleren struikelen kortademigheid, hartkloppingen en hart. Om een verminderde inspanningscapaciteit: degenen die Getroffen zijn snel uitgeput en buiten adem dan normaal. Andere mogelijke symptomen zijn een verhoogde vermoeidheid, duizeligheid, angst, Misselijkheid, en braken. Ook de patiënten, de hartkloppingen zijn er geen symptomen, zoals het hart, maar over een langere periode van tijd, slap, moe en minder sterk voelen, moeten een arts raadplegen en de mogelijkheid van hartritmestoornissen beroep.

Hamburg-harburg, 20. Januari

Geef een reactie