BODY CONTROL: het verliezen van gewicht gemakkelijk gemaakt – probeer het Nu!


U wilt efficiënt, maar vooral gezond Afslanken? Heerlijke moet de maaltijd, snel te bereiden en, boven alles, vrij van kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen? Vervolgens Body Control is Recht voor je.

Je Lichaam contro het uitvoeren van de test! Als een van de 100 praktijk Vita-Scouts, je kunt testen of het gluten-vrij dieet-Shake nu gratis aan.

Enige voorwaarde is dat ze verslag van hun ervaringen met het product op de SCOUT. Natuurlijk kunt u ook spreken op review-sites, Sociale netwerken of Blogs over het product.

U zal nu de praktijk Vita-Scout en test Body Control voor gratis!

Met Body Control gewicht te verminderen

Vaker, bewegen meer eet fruit en groenten – ieder van ons weet precies wat hij zou moeten doen om gewicht te verliezen. Echter, een gebrek aan implementatie en het ontbreken van tijd is één van de belangrijkste redenen voor dit.

Het dieet Shake Lichaam van Dr. Scheffler helpt om gedisciplineerd en gecontroleerd met het gewicht van de deal. In drie heerlijke smaken: framboos-yoghurt, citroen, yoghurt en vanille.

Body Control in drei Geschmacksrichtungen

Body Control is verkrijgbaar in drie heerlijke smaken beschikbaar: vanille, framboos-yoghurt, citroen-yoghurt

Met Body Control is een zogenaamde formule dieet, die biedt de gebruiker alle volgens het dieet verordening voorgeschreven door de wet, noodzakelijke vitaminen, mineralen, spoorelementen, aminozuren en essentiële vetzuren.

Wat is er zo speciaal aan Body Control?

De inname van eiwit is voor het verlies van het gewicht is vooral belangrijk, omdat elke cel in het lichaam heeft eiwitten nodig om te functioneren. Ze afwezig zijn van het lichaam, hij wordt gebruikt voor het Opslaan, zijn gevuld met eiwit. Dit omvat onze spieren. Het lichaam wordt gevoed, tijdens een dieet, dus met weinig eiwit, begint het verminderen van de spiermassa. Dit effect Body Control voorkomt effectief, want het is bijzonder rijk aan hoogwaardige dierlijke en plantaardige eiwitten.

Body Control bevat het unieke Drie-componenten-eiwit, een kleine drie witte®. Het bestaat uit:

 • Wei-eiwit isolaat
 • Soja-Eiwit
 • Caseïnaat
 • Door de Shake opgenomen in de wei, de amino bereikt zuur niveaus in het bloed en als gevolg daarvan de beschikbaarheid van de cellen van het lichaam sneller Maximum. Dus, het lichaam eiwitten bouwen van blokken snel, de spiermassa, de basale stofwisseling verhoogt en dus ook de consumptie van calorieën. Spier is gebouwd bij de synthese van eiwitten plaatsvindt tot een grotere mate dan de eiwitten te verwijderen. Dus, dit evenwicht wordt gehandhaafd gedurende een lange periode van tijd, bevat Body Control soja-eiwit en Caseïnaat. Deze twee eiwitten zijn trager gemetaboliseerd aan te bieden, bijvoorbeeld, niet alleen sporten, maar ook tijdens de nacht, als de vele aminozuren beschikbaar. Door het Samenspel van de drie eiwitten onderdelen van de afbraak van spieren voor uren wordt tegengegaan. Door het hoge eiwitgehalte van meer dan 70 % kan worden bereikt daarnaast een langdurige verzadiging.

  Hoe is het Lichaam voorbereid?

  Net 300ml vetarme melk (1,5% vet) in een Shaker, vul, 30g Body Control (3 afgestreken maatschepjes), Shaker, sluit, en de Hele 20 seconden goed schudden. Elke individuele Schudden voor vervanging van een complete maaltijd. Door het hoge eiwitgehalte (31.4 g/Portie) naar het dieet is bijna naast het punt, omdat de Shake zorgt voor een constante verzadigd.

  Body Control Vanille Shake

  Elke Body Control-Shake vervangt een volledige maaltijd

  Wat de maaltijden worden vervangen door de Body Control worden bepaald door de gebruiker, afhankelijk van het gewenste gewicht. Echter, het moet altijd in gedachten worden gehouden dat het Lichaam de Controle kan alleen worden voldaan in het kader van een caloriearm dieet het beoogde doel.

  Het verliezen van gewicht met succes en blijvend verlangen om op gewicht te blijven

  Met Body Control, voldoende beweging en een gezonde voeding, het verlies van het gewicht of het gewicht zal houden.

  Die wil graag duurzame voeding succes, maar moet worden gedisciplineerd in alleen tijdens de aanvaarding tijd, maar alleen dan. Als voor het blijvend succes van een evenwichtig en gezond dieet en ook oefening is nog steeds essentieel.

  Sport en bewegen moet daarom een integraal onderdeel in het dagelijks leven. Want alleen op deze manier is het vet gedrukt branden boost en het verlies van het gewicht of, indien nodig, gestabiliseerd.

  Een recente studie toont aan dat onze stofwisseling past zich na ongeveer een jaar van het nieuwe lichaamsgewicht en permanent blijven mager.

  Bezoek de Body Control PT Kamp met een Personal Trainer Ben Schneider

  Als u een van degenen die behoefte hebben aan een beetje steun, dan kunt u een bezoek nu de Body Control PT Kamp en de trein met de Sterren Personal Trainer Ben Schneider – comfortabel thuis, op kantoor of tijdens een wandeling.

  Ben Schneider is in korte Video ‘ s, tips en gidsen, en laat zien wat beginners, Gevorderden, maar ook voor gewichtsverlies experts op moet letten.

  Nieuwsgierig? Start dan nu!

  Hier vindt u meer Video ‘ s met een Personal Trainer Ben Schneider.

  Geef een reactie