Blijf altijd in beweging, te veel Zitten oorzaken van kanker

Zu viel sitzen steigert Krebsrisiko
Onderzoekers aan de Universiteit van Regensburg gevonden in een Meta-studie, te veel Zitten is het risico voor darm-en baarmoederhalskanker aanzienlijk steigertZu veel – op kantoor, in de voorkant van de TV of in de auto, verhoogt het risico op darm-en baarmoederkanker. Het bleek, een duitse wetenschapper, die in een recent gepubliceerde Meta-studie. De statistische bevindingen ook laten zien voor de eerste keer, dat veel-zits bank kan niet compenseren voor uw risico op kanker met een vermeende compenserende activiteiten, zoals Sport of Gymnastiek. De praktijk Vita heeft voor u de feiten.

Duitse onderzoekers hebben nu een rechtstreekse verbinding tussen te veel Zitten, en een verhoogd risico op dikkedarm-en baarmoederkanker geconstateerd. De onlangs in het Amerikaanse Journal of the National Cancer Institute publiceerde een onderzoek waaruit blijkt dat een significant verhoogd risico op kanker bij mensen die zitten meerdere uren per dag.

Voor de studie, de resultaten van een totaal van 43 wetenschappelijke studies werden geëvalueerd. Gegevens van meer dan vier miljoen proefpersonen werden in aanmerking genomen.

Geen limiet voor multi-zits kan worden vastgesteld

Hoeveel uur moet worden beschouwd in een zittende Positie als het te veel, niet de wetenschappers. Uit het onderzoek blijkt dat er geen absoluut bepaalde waarde, als een Maximum, zitten kunt een persoon op een per dag veilig is, maar eerder een proportionele verhouding van een bepaalde periode in een zittende Positie naar de resulterende toename in het risico op kanker.

Dienovereenkomstig, het stijgt, gemiddeld, voor elke twee uur zit je per dag, het risico van kanker van de dikke darm met acht procent, vergeleken met een persoon die niet zitten. Het risico op het ontwikkelen van baarmoederkanker, stijging van de gemiddelde sterker en werd geschat door de wetenschappers, met een toename van ten minste tien procent van elk twee uur.

Waar zit je maakt een verschil

Berekend over het gemiddeld aantal uren dat een persoon besteedt zitten, was volgens de studie auteur Daniela Schmid, van de Universiteit van Regensburg voor de zitter een verhoogd risico op kanker van de dikke darm met ongeveer 24 procent, en voor cervicale kanker van meer dan 32 procent per dag.

Het risico van kanker bij Zitten is niet omkeerbaar

In het licht van deze aanzienlijke toename in het risico op kanker als gevolg van te veel Zitten, de onderzoekers van de talen in de studie van de belangrijkste wijzigbaar risicofactor voor baarmoederkanker.

De studie suggereert ook dat de risico factor van de vergadering door middel van activiteiten zoals sport of Gymnastiek niet gecompenseerd kan worden. Dus zit je bijna de hele dag in het kantoor, in de auto of in de voorkant van de TV, de reeds geactiveerd, het verbeteren van invloed is op het risico op kanker, bijvoorbeeld door een bezoek in een sportschool niet ongedaan maken.

Sitzen erhöht Krebsrisiko

Het effect van het verhoogde risico op kanker van te veel Zitten kan volgens de onderzoekers, niet te keren, zelfs niet sporten. De enige Kans om te voorkomen dat dit gevaar, regelmatig onderbreken van de afzonderlijke stoel intervallen

Zittend onder de pauze

In staat zijn om het risico op kanker als gevolg van te veel Zitten te verminderen, raden de onderzoekers aan het verminderen van de afzonderlijke stoel keer. Die is vastgebonden om professionele redenen de hele dag op de stoel mag Zitten, maar regelmatig te onderbreken, bijvoorbeeld door middel van een kleine wandeling. Vooral tegen de Achtergrond dat een latere vergoeding van in de loop van een dag ersessenen het risico op kanker niet mogelijk is, worden onderbroken, en dus de kortere zitting intervallen van de belangrijkste en misschien wel de enige bescherming tegen een significant verhoogd risico op kanker als gevolg van te veel Zitten.

Hamburg-harburg, 19. Juni 2014

Geef een reactie