Binnenkort zullen er kinderen met twee vaders?

Ein Familienausflug mit zwei Vätern
Biologische kinderen – de droom van veel koppels van hetzelfde geslacht. In 2017, kon hij in werkelijkheid worden de mannelijke eieren en vrouwelijke zaadcellen – praktijk-Vita is een baanbrekend presenteert proces, met de koppels van hetzelfde geslacht zullen binnenkort hun eigen kinderen kunnen getuigen. Ook voor hetero-seksuele met onvervulde kinderwens, de wetenschappelijke doorbraak betekent nieuwe hoop.

Om te voldoen aan haar wens om kinderen te hebben, koppels van hetzelfde geslacht zo ver, op twee manieren: je kunt een kind adopteren – dan is geen van de partners is in verband met het kind. Of je kunt het krijgen via de eicel of sperma donatie (en in het geval van homo-koppels, draagmoederschap) een eigen kind – dan slechts één van de partners is een biologische ouder.

Maar artsen zijn bezig met een nieuwe methode om Homoseksuelen in 2017, om getuige te zijn van een kind met twee biologische moeders of vaders.

De nieuwe procedure bouwt voort op het volgende principe: De zogenaamde Urkeimzellen stamcellen ontstaan in het Embryo en de eerste van alles, ze hebben de potentie om te ontwikkelen in de Ei-of zaadcellen. Hormonale signalen geeft u, afhankelijk van het geslacht van het kind, de verklaring, in wat voor soort cel moeten ze aan de beurt.

Doorbraak in stamcelonderzoek

Onder de wetenschappers, de volgende Overweging kwam: Zou het mogelijk zijn om zo ‘ Urkeimzellen van andere cellen van een volwassen mens? Dan kun je met het produceren van mannelijke eieren en vrouwelijke zaadcellen. In experimenten met muizen, het Experiment was een succes, maar tot voor kort wist niemand, mens Urkeimzellen.

Wetenschappers van de Universiteit van Cambridge in het verenigd koninkrijk en de Israëlische Weizmann Instituut erin is geslaagd deze doorbraak nu. Ze nam stamcellen uit de huid van tien donoren, en omgezet in het laboratorium te Urkeimzellen.

In de toekomst, volgens schattingen van deskundigen, in 2017, koppels van hetzelfde geslacht de mogelijkheid om een kind te verwekken van hun eigen – met het sperma van de partner en de eicellen van de andere.

Niet alleen voor koppels van hetzelfde geslacht, de nieuwe technologie opent nieuwe mogelijkheden, zelfs onvruchtbaar mensen zouden kunnen voldoen aan een verlangen van hun kinderen.

Hamburg-harburg, 27. Februari

Geef een reactie