Bijten blessures te beoordelen en behandelen

Kinderärztin Dr. Nadine Hess
Expert Dr. Hess: Een overtreding op het gebied van de Hand moeten serieus worden genomen, omdat het kan leiden tot infecties.Een hapje letsel wordt vooral in de Hand, niet alleen onaangenaam, maar kan ook gevaarlijk zijn. Maar wat zijn de gevolgen van deze wonden, en wanneer deze moet worden bezocht, dat is de reden waarom een arts?

De kinderarts Dr. Nadine zegt Hess

Steeds weer horen we dat bijten blessures behoren tot de slechtste van de verwondingen. Maar wat beten zijn nog erger: De mensen of de dieren? En als zodanig een wond behandeld moet worden? Het feit is: bite verwondingen, of het nu dierlijk of menselijk, dragen een relatief hoog risico van infectie. Bijzonder gevaarlijke mensen zijn – en cat-bijt wonden. In het geval van menselijke beten van de kiem spectrum, waardoor de wond kan geïnfecteerd redenen is één van de belangrijkste. Kat bijt zijn voornamelijk te wijten aan de scherpe, puntige tanden gevaarlijk: Het is niet zeldzaam dat deze schadelijk zijn voor de botten.

Een overtreding in het gebied van de Hand moet altijd zeer serieus genomen te worden. Dit is voornamelijk te wijten aan de bloed flow voorwaarden. Omdat de handen zijn in vergelijking met andere delen van het lichaam een slechte bloedtoevoer, waardoor de ontsteking meer kans. Op de andere, van de benige structuren van de Hand en ook de gewrichten van de weinig stof bedekt. Dit kan gemakkelijk worden geschonden in het geval van een beet, die altijd draagt een hoge infectie en complicaties risico.

Let op bacteriële infecties

Die spitzen Katzenzähnchen können bei Bissen gefährlich sein

Bij katten of dier bijt in het Algemeen, je moet voorzichtig zijn, want de tanden van de hond is sterk genoeg om te worden in staat om tot op het bot door te dringen

Het komt van een hapje tot een infectie, dit meestal snel – meestal binnen 24 uur na de gebeurtenis. De wond moet zorgvuldig worden genomen: gebruik geen Verandering visueel binnen deze periode van tijd, en de pijn nog intenser, het is eerder onwaarschijnlijk dat het gaat om een bacteriële infectie. In het geval van een beet letsel, die is bloedingen, bijvoorbeeld, zwaar of wanneer men vermoedt dat het vooral diepe, moet u altijd uw arts raadplegen. Maar in principe zou ik niet in het geval van bijten letsel met een bezoek aan de dokter betalen, zelfs als de wond lijkt te zijn zo slecht – eerste van alles, de wond kan worden gedesinfecteerd, gereinigd intensief, en onderzocht. En ten tweede, het moet altijd worden gecontroleerd voor de tetanus bescherming, zodat de vaccinatie tegen tetanus. De controle van de arts is het beste als het onderzoek direct naar de Vaccinatie-kaart worden gebracht.

Of het zin heeft om behandeling van het letsel met antibiotica, is afhankelijk van het individuele geval. Ik, persoonlijk, zou ze gebruiken het geval van twijfel, een keer meer, dan één keer te weinig. In het bijzonder als het gaat om de juiste bite verwondingen aan de Hand.

Wanneer moet bijten wonden worden gehecht?

Voorheen was het altijd: bite letsel, moet je niet naaien. Dit is vandaag de dag slechts een beperkt recht, in individuele gevallen, bijvoorbeeld, worden perfect in de Hand genaaid. In het gezicht, echter, is genaaid in het geval van ernstige wonden beet bijna altijd, zodat de wond kan genezen met cosmetisch best mogelijke resultaat. Bovendien, het tarief van de infectie in het gezicht na een chirurgische behandeling met hechtdraad lijkt lager te zijn dan in andere delen van het lichaam. Gelukkig zijn ernstige gezicht van zijn wonden door beten, maar zeldzaam.

Geef een reactie