Bij het bed zweren zijn de symptomen van veranderingen in de huid zijn

Wanneer doorligwonden een van de eerste vroege symptomen is een die niet kan worden ingedrukt weg, omschreven roodheid van de huid, meestal gelegen op een botuitsteeksel. De rode gebied kan worden pijn gevoelige, harder of zachter, warmer of kouder zijn dan de omringende huid. In principe wordt de huid niet beschadigd aan de rode vlek.

In het verdere verloop van een ondiepe, open zweer (ulcus) met een rood roze wondbed wordt gevormd, worden de bovenste lagen van de huid de huid om de leer (Dermis) is vernietigd. U kunt ook een met bloed gevulde ballon die kan barsten en een glimmende of droge, ondiepe maagzweer. De decubitus vordert, uiteindelijk vernietigd alle lagen van de huid. Het laagje vet onder de huid is vaak zichtbaar. Vooral in plaatsen met veel vet, zoals, bijvoorbeeld, de billen, de decubitus is een heel diep in het weefsel.

Weefsel verlies als gevolg van doorliggen

Wundliegen

Decubitus kan zich uitbreiden tot de diepere lagen van het weefsel

In de laatste fase van het bed zweren het gaat om een totaal verlies van Weefsel. Onder de huid en het vet op het bot, Pezen of spieren zichtbaar te worden. Een deel van de decubitus is bedekt met een deksel, of schurft. In sommige gevallen, de plaag zich verspreidt naar de spieren, fascia, Pezen of gewrichtskapsels en het kan vernietigen.

Open Decubitus

Een open decubitus is ook een portal van Inschrijving voor de verwekker, lokale infectie met een stinkende pus veroorzaken, maar ook leiden tot verspreiding van pus kuddes via de bloedbaan. In gevolg, complicaties, zoals bot abcessen, longontsteking (pneumonie) of een bloedvergiftiging (Sepsis). Op het oppervlak van de zweren Beïnvloed verliezen op eiwitten en voedingsstoffen, die kunnen leiden tot ondervoeding. De permanente pijn die optreden als gevolg van een decubituswond, en te rotten, het gevoel van leven, nadelig Beïnvloed aanzienlijk en leiden tot angst, Depressie en apathie.

Geef een reactie