Besmettelijke ondanks vaccinatie

Eltern mit Baby
Vooral baby ‘ s zijn aan het risico van kinkhoest: ze zijn vaak niet zijn ingeënt en de ziekte is zeer schwerUS onderzoekers hebben een verontrustende ontdekking: Een belangrijke vaccin lijkt te beschermen tegen de symptomen van de ziekte, maar niet in de voorkant van het, dat is de Vectoren.

De wetenschappers in het machtigste land in de wereld zijn op een verlies: In de afgelopen jaren, de ziekte terug, en werd er voor een lange tijd bijna geheel uitgeroeid. Van De Kinkhoest. 50 000 gevallen geeft is er het nationaal Register voor de 2012 – een vergelijkbaar aantal was er de laatste Tijd in 1955. Sinds dit trieste record van de ziekte, het eindigt met name in het geval van kleine kinderen, vaak fatale, is opnieuw verplaatst in de aandacht van het Amerikaanse Publiek.

Kinkhoest verspreidt zich

Ook in Duitsland, de kinkhoest is verslagen. Van 100 000 personen gediagnosticeerd zijn met kanker een gemiddelde van 40 – hoewel 95 procent van de kinderen worden ingeënt op het moment van Inschrijving. Ook in de verenigde staten, het Vaccin is iets anders dan een slecht ondanks een lichte Hier, de energie, zoals in Duitsland in de laatste jaren. Twee wetenschappers in een nieuwe studie, er is een zorgelijke veronderstelling: Gevaccineerde mensen zijn onwetend Dragers van de ziekte.

Het is een gewaagde stelling dat de wetenschapper Ben Althouse en Sam Scarpino, Onlangs gepubliceerd in het tijdschrift BMC Medicine: mensen die zijn ingeënt tegen kinkhoest en daarom geen symptomen laten zien, plug in niet-gevaccineerde, vooral zuigelingen. Dit is de reden waarom de ziekte zich verspreidt, ondanks de hoge vaccinatiegraad.

Het vaccin is het Probleem

Maar uit de lucht, het vermoeden is niet gebruikt. De oorsprong van het probleem ligt in het kinkhoest vaccin zelf. In de jaren ‘ 50 van de vorige eeuw, de AMERIKAANSE regering vervangen van de oude vaccin met een nieuwe. De Verandering: Vroeger, de hele, gedode bacteriën van het type Bordetella pertussis werd gebruikt. Dit werkte heel goed en maakte de ziekte vrijwel geheel verdwijnen, maar in een paar gevallen, om de bijwerkingen van de vaccinatie, zoals bijvoorbeeld een gezwollen en rode huid. Om te voorkomen dat deze, introduceerde een nieuwe, zogenaamde acellular vaccin. Het bestaat uit slechts één deel van de Bordetella pertussis bacterie. In Duitsland, dit nieuwe vaccin wordt gebruikt. Hij heeft bewezen te leiden tot minder bijwerkingen mogelijk, maar tegen een hoge prijs.

Al in 2014, een ander team van onderzoekers bij apen bleek dat het vaccin, de symptomen zullen voorkomen dat het kinkhoest, maar niet de overdracht van de ziekte. Een Ramp voor de controle van de ziekte: Wie is ingeënt, weet niets van zijn ziekte, maar kan anderen besmetten. Deze veronderstelling zou kunnen blijken Scarpino, en Althouse nu op basis van medische gegevens voor de bevolking in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Het is veilig om te veronderstellen dat het waar ook in Duitsland.

Miljoen Vectoren

Er zijn miljoenen mensen die waarschijnlijk met een lichte of geen hoest lopen rond en het verspreiden van een potentieel dodelijke ziekte, zegt studie auteur Althouse. Het ergste: Een vaak aanbevolen praktijk, de zogenaamde Cocooning, de ouders en de broers en zussen van uw vaccinatie, te vernieuwen, te beschermen pasgeborenen, is dan zinloos. Het werkt gewoon niet want het is nog steeds aanstekelijk!, dus Althouse.

Een Argument tegen vaccinatie, was dat volgens de wetenschappers echter. Integendeel: Het zijn de symptomen van kinkhoest infectie die zal je vermoorden, zegt Scarpino. Voorafgaand aan de vaccinatie beschermt momenteel de beste. Als je nagaat hoeveel mensen kunnen onbewust overdragen van de ziekte, moet motiveren vrij snel te laten de eigen vaccinatie vernieuwen. Dit omvat: baby ‘ s in de eerste weken van grotere aantallen mensen weg te houden, dus, bijvoorbeeld, U-Bahn-halte reizen.

Hamburg-harburg, 25. Juni

Geef een reactie