Beschimmeld voedsel gegeten – wanneer moet ik naar de dokter?

Na het Ontbijt, de big bang: Het brood dat je hebt gegeten en het was beschimmeld! Of een verborgen plek in de verse kaas vat pluizige schimmel groeit en je hebt gegeten? Hoe gevaarlijk de mallen zijn poriën voor uw gezondheid?

U kunt een zucht van opluchting: Als je gezond bent en een normale werking van het immuunsysteem hebben, hoeft u zich geen Zorgen te maken. Behalve voor eventuele rommelende maag, geen schade aan de gezondheid, en beschimmeld voedsel worden meestal gevormd worden normaal verteerd en uitgescheiden. Ook als het is zeker zeer zelden: Wie neemt over een langere periode van tijd, beschimmeld voedsel, bedreigde zijn gezondheid. De risico ‘ s variëren van lever-en nierschade, want hier worden afvalstoffen, tot allergieën en aandoeningen van het immuunsysteem.

Houtskool tabletten te binden van de bacteriën in de maag

Een nadere uitzondering van een enkele, zeer hoge consumptie van beschimmeld voedsel. Dus niet één of twee sneetjes brood, maar ook hele maaltijden. Gezonde mensen, dit gebeurt vrij zelden, maar mensen met visuele beperkingen of problemen van de waarneming en de smaak en geur zijn niet in staat om te identificeren schimmel, vaak door hun eigen zintuigen. In dit geval is het raadzaam om preventief te houtskool tabletten in te nemen. De werkzame stof in de tabletten bindt aan bacteriën en ziektekiemen, waardoor ze gemakkelijker kunnen worden uitgescheiden en verspreid in het lichaam langer. Volwassenen nemen 2 tot 4 tabletten 3 tot 4 Keer per dag.

Beschimmeld voedsel, gooi

In het geval van een acute schimmel vergiftiging, de arts kan ook het uitvoeren van een klysma om te voorkomen dat de Opname van de giftige stoffen uit de darm. In dit geval, een controle van de waarden in het bloed is aan te raden, bijvoorbeeld, een gevolg van schade aan de lever, uit te sluiten. Vooral in het geval van Zwangere vrouwen, en mensen met een verzwakt immuunsysteem, een arts bezoeken is aan te bevelen na de consumptie van beschimmeld voedsel. Deze moet worden verwijderd onmiddellijk. Vooral in het geval van brood, fruit en zachte kaas, het is niet voldoende, het getroffen deel van het lichaam afgesneden. In feite, het geheel van het voedsel met microscopisch kleine schimmel is dan al gewassen besmet. De enige uitzonderingen zijn: harde kaas en jam. Leeftijd Haufrauen-Truc: Een paar druppels likeur in de file kan schimmel ontstaan.

Hamburg-harburg, 16. Augustus

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie