Berk water is het wonder drankje uit Scandinavië

Birkensaft-Gewinnung
Berk water, kunt u pin-zelfs alleen maar.Het drinken van kokoswater is uit, de nieuwe trend drinken berk water. Praktijk-Vita introduceert de all-Scandinavische Trend.

Ieder van ons heeft ooit in het bos of het Park, de berk met zijn zwart-witte bladeren, bonte steel en de kleine groene. Het idee om een gat te boren in de boom en het water te bloeden, maar waarschijnlijk de minste. In dit geval is de Kennis over de natuurlijke schat in Scandinavië, maar ook Oost-Europa en China al duizenden jaren bekend is. Tradities, bijvoorbeeld de Vikingen tikte in de berken, om te genezen van jicht en reuma.

Afbeelding-vriendelijke en gezonde

De licht zoete smaak van berk water bevat veel voedingsstoffen, zoals ijzer, Magnesium, zink, Vitamine C en calcium. Zogenaamde saponinen (voorlopers van suiker) in het berkensap, anti-inflammatoire en een slijmoplossend, en om ook te beschermen tegen darmkanker. Ook het immuunsysteem wordt versterkt door de opname van vele voedingsstoffen. Omdat de saponinen hebben een diuretisch effect, helpt het Drinken van berkensap in een Detox.

Scandinaviërs gebruik de boom water als een beauty-agent. Blijkbaar is de berkensap heeft een huid het aanhalen effect en wordt hoofdzakelijk gebruikt tegen Cellulitis. Als een haren wassen agent, hij is verondersteld om te helpen tegen roos en haaruitval. In het geval van eczeem op de hoofdhuid berkensap heeft een gunstig effect – net masseer zachtjes in op de huid. Als een verfrissend drankje berk water is ook een figuur-vriendelijk. De berk water is een natuurlijk voorkomende suiker, xylitol heeft slechts de helft van de calorieën als sacharose, die normaal gesproken wordt gebruikt in de suiker-bevattende dranken. 100 ml berken water om te komen tot slechts 5 calorieën. Dus, berk water, kokosnoot water (19 calorieën in 100 ml) suggereert heel duidelijk.

Birkenwasser zapfen

Berk water kan ook winnen als je een fles op een tak, en deze easy-to-anritzt.

Waar kan ik de berk water?

In Scandinavië en Oost-Europa, berk water is een onderdeel van het dagelijks leven. Maar in dit land zie je het meer en meer vaak in de gezondheid van voedsel winkels en drogisterijen (prijs ca. EUR 2,40). Gebotteld berken sap wordt gepasteuriseerd na productie, en gesteriliseerd. Vaak worden toegevoegd voor een langere houdbaarheid, de suiker en het citroensap. Als je het beter vers en zonder toevoegingen, te wachten tot het voorjaar. Van februari tot April, het water stijgt op uit de wortels, de stam en de Takken van de berk. Met de hulp van een klein buisje, dat is geboord in de stam, kunt u de vangst van het stromend water in een tank. Op zich is dit genoeg voor de schors te doorboren. Tot 200 liter water te produceren berk in het jaar. Niet meer flesjes dan een paar flessen, niet schadelijk voor de boom. Als u wilt vastmaken, breng je een beetje geduld hebben. Tot een uur duurt het vullen van een liter fles water. Het sap is puur te drinken en hoeft niet verder gezoet te worden gekookt. Echter, hij bederft snel en moet gedronken worden twee tot drie dagen na het bottelen.

Hamburg-harburg, 13. Oktober

Geef een reactie