Ben Stiller: ik heb mijn prostaat-kanker verslagen

De ZoolanderSter was al gecontracteerd is twee jaar geleden prostaatkanker, de meest voorkomende vorm van kanker bij mannen. Nu spreekt hij openlijk voor de eerste keer.

De Hollywood-acteur Ben Stiller heeft aangekondigd op dinsdag dat het voor hem in 2014, prostaat kanker werd gediagnosticeerd. De 50-jarige die behoort tot een van de best betaalde Hollywood-Sterren, is ook schudden gedurende twee jaar na de diagnose. Het is allemaal net-einden in uw leven, wanneer u een diagnose van kanker. Je kunt niet van plan meer films, omdat je weet wat er gaat gebeuren, vertelde hij host Howard Stern in een Radio-Interview. Sinds de kanker werd ontdekt in een vroeg stadium, hij was in staat om operatief worden verwijderd. Deze Stille, tot nu dankbaar. Zo schrijft hij in een Essay voor het Online magazine Medium: Het is een moeilijk onderwerp. Maar in deze onvolmaakte wereld, ik denk dat kunt u de beste beslissing om een goed te behandelen, maar nog steeds dodelijke kanker, als je het detecteren van het begin. Stiller ‘ s Essay is getiteld De prostaatkanker Test die mijn leven gered (De Prostaatkanker Test Die Mijn Leven Gered).

Ben Stiller

Hollywood-Ster Ben Stiller: De PSA-Test heeft mijn leven gered

Wetenschappelijk omstreden PSA-Test

De acteur verwijst naar de zogenaamde PSA-Test (PSA = prostaat-specifiek Antigeen). De bloed test is wetenschappelijk omstreden, als hij beweert dat hij in een verhoogde waarde, maar dat kan ook onschuldige redenen. Critici van de Tests betogen dat door zulk een vals-positief is ook eigenlijk gezonde mannen met verdenking op kanker, en soms zelfs een operatie worden behandeld. De duitse vereniging voor urologie (DGU) beveelt aan dat de PSA-Test, echter , want het is de veiligste manier voor het opsporen van prostaat tumoren in een vroeg stadium. De Test (kost ongeveer 30 tot 50 euro) wordt betaald door het ziekenfonds.

Een achtbaan, het jaar kan inleven met 180.000 mannen

Het is aanbevolen dat de Test voor mannen in de leeftijd van 45 tot 65 jaar die lijden aan kwalen, met het gezin of een vooraf geladen. Wordt gemeten in de patiënt twee keer in een rij met een in het oog springende waarde, worden verwijderd door middel van een zogenaamde biopsie weefsel monsters. Het onderzoek zal worden betaald in deze gevallen door de zorgverzekeraar. Als in het onderzochte weefsel is eigenlijk kankercellen worden gevonden, zijn er verschillende methoden om dat te doen: kanker stoffen, meestal alleen door middel van de reguliere examens in acht wordt genomen. Grote wijzigingen kunnen worden bestraald, een operatie of hormoonbehandeling.

Ben Stiller is na zijn succesvolle behandeling, een duidelijke voorstander van de PSA-test: ik was op vrijdag, 13. Juni 2014, prostaat kanker werd gediagnosticeerd. 17. In September van hetzelfde jaar, kreeg ik terug een Test die zei dat ik was vrij van kanker. De drie maanden van een achtbaan, het jaar kan inleven met 180.000 mannen waren in tussen. Ik ben er zeker van dat de Test nu om de zes maanden, en dat ik gezond ben.

Prominente Prostaatkanker Patiënten

Ben Stiller is zijn ziekte niet een beroemdheid geval. Zijn collega acteur Robert De Niro, met de Stille self in verschillende films (dit is Mijn vrouw, haar vader en ik) in voorkant van de camera staan, ziek werd in 2003 voor prostaatkanker. Omdat hij kanker had, vergelijkbaar met Ben Stiller, heeft al vroeg ontdekt, was hij in staat om operatief worden verwijderd. Sinds dan, De Niro is beschouwd te worden genezen. Ook Ex-James Bond Roger Moore ziek werd in 1993 aan prostaatkanker. Na chemotherapie en chirurgie, hij vond ook genezen. Lemmy Kilmister, de oprichter van de Band Motörhead verloor de strijd tegen kanker aan het begin van het jaar. Hij stierf een paar dagen na zijn 70. Verjaardag. De bekendste duitse invloed op de muziek producent Ralph Siegel. Hij werd na een Operatie, als genezen, de kanker terugkeert na twee jaar. Hij heeft ook een sindsdien aan het publiek voor het gebruik van urologische onderzoeken.

Hamburg-harburg, 05. Oktober

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie