Beloofd veel? Wat het Apple-Horloge kan echt doen?

Apple Watch
Het Apple-Horloge was oorspronkelijk gepland als een pure gezondheid apparaat een aantal van de functies, maar kon niet nde Apple Horloge, de media zal komen volgens rapporten, anders op de markt dan gepland zou worden uitgevoerd. De reden voor dit is een beetje harige probleem voor de praktijk Vita heeft de feiten.

Volgens de wall street journal, het Apple-Horloge was oorspronkelijk gepland als een pure gezondheid Gadget: Onder andere dingen, je moet het meten van de bloeddruk, zuurstof verzadiging in het bloed, en het stress niveau van de drager. Maar dan kwam alles anders: Veel van de geplande functies van de Apple Horloge kan niet worden uitgevoerd.

Apple Horloge: met haar op hun armen te verhinderen dat de Sensoren

De reden voor het Mislukken van de gezondheid van de tools: het Apple-Horloge Sensoren werkten niet nauwkeurig genoeg. De problemen ontstonden, vooral wanneer de Arm van de drager te harig, de huid was het te droog, of de armband is niet strak genoeg.

Apple besloten om de Smartwatch met minder Sensoren en minder gezondheid functies op de markt. Daarom ontwikkelde het bedrijf aanvullende diensten van de Apple Horloge, zodat ze aantrekkelijk zijn voor de consument. Zo moeten gebruikers in staat zijn om op een nieuwe, meer persoonlijke manier om met elkaar te communiceren, bijvoorbeeld door het sturen van elkaar hun hartslag.

De Apple Horloge wordt verondersteld te komen volgens de fabrikant in April op de markt. Ze is een absolute multi-talent: Met de Apple Horloge, u kunt E-Mail lezen en verzenden van oproepen op je iphone en check hoeveel calorie├źn je hebt verbrand vandaag. Het Apple-Horloge is verkrijgbaar in twee verschillende maten. Vanaf 400 Euro.

Hamburg-harburg, 18. Februari

Geef een reactie