Behandeling van de ziekte van Alzheimer: Het geheime ingrediënt in de Curry

Curry gegen Alzheimer
De onderzoekers vonden in een nauwelijks opgemerkte onderdeel van de Curry kruiden als een actief ingrediënt voor de behandeling van de ziekte van Alzheimer. Elk jaar in Duitsland zijn gediagnosticeerd met meer mensen met de ziekte van Alzheimer. Tot nu toe is er Betrokken noch een behandeling, noch de geneeskunde een exacte strategieën voor de preventie van de gevreesde ziekte. Een duits team van onderzoekers heeft nu ontdekt dat een eerder geteste werkzame stof in de Curry heeft een geweldig effect voor de behandeling van de ziekte van Alzheimer. De praktijk Vita heeft voor u de feiten.

Een recente studie van het Instituut van Neurowetenschappen en Geneeskunde in Jülich, toont aan dat de zogenaamde kurkuma (geelwortel) – een onderdeel van Kerrie, is een belangrijke neuro-stimulerende invloed op de hersenen en op deze manier, het herstel en de groei van de zenuw cellen versnelt.

De onderzoekers ontdekten dat de behandeling met kurkuma zenuwen reageren de cellen in bepaalde hersengebieden, zoals de Hippocampus – de toegediende werkzame stof Ar-Turmeron en daardoor beschadigde neuronen sneller worden gegenereerd die zijn beschadigd door zenuwziekten, zoals de ziekte van Alzheimer.

Zenuwcellen worden nieuw leven ingeblazen

Specifiek, de studie toont aan dat zenuwcellen al verhoogt tot 72 uur na de behandeling met de Kerrie ingrediënt kurkuma, belangrijke vernieuwing. Hoe hoger de concentratie van de werkzame stof Ar-Turmeron was, des te meer kwam het tot een re-educatie van beschadigde neuronen. Bij een optimale concentratie van de werkzame stof in de Regeneratie van zenuwcellen werd verhoogd met ongeveer 80 procent vergeleken met de neuronen die nog niet eerder met kurkuma wordt behandeld.

De nu ontdekte deel van Ar-Turmeron is een eerder weinig bekend bioactieve stof in de Curry, die kan worden gebruikt voor het verlichten van symptomen van de ziekte van Alzheimer. Voor een aantal jaren de stof Curcumin is ook opgenomen in de curry poeder onderzocht, die wordt toegeschreven aan een anti-inflammatoire en neuroprotectieve eigendom.

Hamburg-harburg, 29. September 2014

Geef een reactie