Beddengoed, handdoek, spons – Wat moet worden veranderd?

Waschen bei 60 Grad reicht normalerweise aus, um Keime abzutöten
Wassen op 60 graden meestal voldoende is om alle ziektekiemen te doden zolang strakke look, en ruik niet, het mag niet worden gewassen of? De praktijk Vita legt uit hoe vaak moet u uw huishoudelijke artikelen zijn eigenlijk te wassen.

We weten het, u weet het, wij weten het allemaal en toch worden we soms gewoon de kop in het Zand als het gaat om het regelmatig Veranderen en het Wassen van bepaalde items in ons huishouden. De handdoek ziet er zelfs na een week nog steeds goed, of? Geen idee sinds wanneer de spons is er, maar toch, jij ook? En de bedding veranderde ik net voor … het Moment, vier of vijf weken?

Het antwoord is in bijna alle gevallen: nee, de handdoek / kussen / Vaatdoek is fris genoeg, en moet worden respectievelijk vervangen worden gewassen.

Bacteriën en schimmels zijn onzichtbaar, maar toch schadelijk

Want zelfs als wij het niet kunnen zien kiemen met het blote oog en dit kan ook niet altijd de geur, die u uiteindelijk moet er zijn. En in plaats van, zoals we zouden willen.

Luchten alleen is niet genoeg

Eigenlijk kan Alles wat de huid ten minste eenmaal per dag, vocht en voedsel wordt blootgesteld aan radicalen, begint eerder of later te vormen van bacteriën en schimmels. Helaas kan dit niet worden afgewend door de constante Ventilatie. Bijvoorbeeld, ons beddengoed in de nacht, komt met liters zweet, een beetje speeksel en miljarden van de huid microben in contact met een mengsel, dat kan schade veroorzaken aan de gezondheid duidelijk. Een warm en vochtig douche handdoek, waar elke dag meer en meer restanten van de Huid ophopen, wordt al snel een soort van petrischaaltje voor bacteriën en schimmelsporen. Deze wrijft, dan is de volgende keer dat u weer Droog op de huid.

Schade aan de gezondheid door een gebrek aan Hygiëne

De gevolgen van slordig huishoudelijke hygiëne kan worden gevarieerd: acne wordt te zelden uitgewisseld, kussenslopen, droge huid en huiduitslag op verkeimten handdoeken en gastro-intestinale infecties veroorzaakt door bacteriën geladen sponzen. Deze unieke Wash genoeg met al deze gebruiksvoorwerpen op 60 graden normaal, om te voorkomen dat ziektekiemen. De gebruiksduur van een Spülschwammes is gemiddeld drie dagen, dan is hij, ook, moet worden gedesinfecteerd. In plaats van het te wassen, u kunt hem slechts een Minuut nat, in de magnetron, de oven, de temperatuur genoeg om de bacteriën te doden.

Desinfecteren of een nieuwe kopen?

Objecten die niet van rond te komen tot een nieuwe aankoop, zijn, bijvoorbeeld matrassen, dekbedden en kussens. Dit zijn de dingen die je moet weggooien van ongeveer elke tien jaar, en gewoon een nieuwe kopen.

Een object met uitzondering van: een zuiger. Hier moet je de moeite van een desinfectiemiddel, voor tien jaar, exchange wachten. Elke zes maanden een nieuwe borstel, hier is een goede vuistregel.

Je weet dat in onze foto ‘ s, gallery, wat zijn de dingen die wassen moet je bij.

© door wat wordt uitgezonden

Hamburg-harburg, 01. September

Geef een reactie