Balsem – een medicinale plant van het jaar 2006

Wetenschappelijk, zijn de werking van de balsem in functionele maag-bewezen-intestinale klachten en als zenuw-gerelateerde slapeloosheid. Ze werd ook verondersteld om te hebben een rustgevende en winderigheid effect van drift.

Zitronenmelisse in einem Korb

Uw naam, de citroenmelisse dankt zijn smaak en geur, van een citroen is zeer vergelijkbaar met de

Melissa: toepassing en curatieve werking

Definitie Van Balsem

Naam: Melissa officinalis familie: Lamiaceae (Labiatae) geslacht: Melissa (Melissa)

Medisch gebruik het vinden van de citroenmelisse blaadjes citroenmelisse blaadjes droog extract in diverse geneesmiddelen. De Commissie E-monografie (BGA/BfArM) erkent als een toepassing van functionele gastro-intestinale klachten en als zenuw-gerelateerde slapeloosheid gebieden. Citroenmelisse bladeren hebben een rustgevende en winderigheid broeikaseffect. Bijwerkingen en contra-indicaties geen bekend op dit moment. Positieve effecten kunnen ook koorts blaren waargenomen. Extra formulieren zijn thee combineert, verkoelende en verfrissende zalven, en extracten van citroen-balsem in bad of onder de douche.

In de balsem opgenomen actieve ingrediënten

Essentiële Olie (Geranial, Neral en Citronellal) , cumarine, flavonoïden, looistoffen, koolhydraten, mineralen, monoterpenen, en fenol-carboxylic zuren

Verspreiding

Het huis van de balsem van West-Azië (van Centraal-Turkije en het Kaukasus, via Irak en Iran naar Pakistan) en de Oostelijke Middellandse zee. In de tussentijd, het is echter in alle warme en gematigde Streken gekweekte en wilde al. Bijzonder goed groeit op voedselrijke, droge grond, humus-rijke.

Plantkunde

Zitronenmelisse auf Holz

Lemon balm kalmeert het zenuwstelsel. Het helpt ons ook om te ontspannen en verstoring van de slaap

In het uiterlijk, de balsem van Citroen Kattenkruid is vergelijkbaar. Vóór de bloei zijn de bladeren geven een citroen-achtige geur. U afgesneden op de rand kerbig en hebben een steel. De bladeren zijn gekruist in de vier randen stengels geregeld tegengesteld. De lippen van de bloemen van de citroenmelisse zijn licht en klein. U zitten in de bladoksels. De citroenmelisse is een vaste Plant en groeit tot 90 centimeter hoog.

Andere namen voor citroenmelisse

Citronella -, Citroen-Balsem

Dingen om te weten over de citroenmelisse

Al in de oudheid, citroenmelisse werd gebruikt als medicinale plant. De Artsen van die tijd, was u in vrouwen lijden. Samen met andere kruiden, het was een vast onderdeel van de spijsvertering Drankjes en likeuren, die werden gemaakt in de vele kloosters. Bekend van de Karmelieten geest van de Karmelieten nonnen in de 14e eeuw. Eeuw werd geproduceerd, de voorloper van de huidige balsem voor de geest.

De naam van de Plant van het griekse woord voor honingbij is melissa. En zelfs vandaag de dag, het is gekweekt als voedsel plant. De citroenmelisse is ook een populaire, fris smakende keuken kruiden.

De citroenmelisse werd in het jaar 2006 medicinale plant van het jaar (NHV Theophrastus).

Geef een reactie