Baby valt van 11. Grond, Hoe kun je overleven?


Kleine kinderen valt het meest in de leeftijd tussen een en drie jaar vanaf de BalkonEin 15 maanden oude Jongen uit Minnesota is het kruipen op het balkon en valt door de spijlen van de reling. Het appartement ligt op de elfde verdieping, maar Dayib Musa overleefd! Deel acht van de serie.

Op het moment van het ongeval, de vader keek recht in de één-jaar-oude Musa en zijn drie jaar oudere zus. Het is acht uur in de avond, de 11. In mei 2014. Guled Ahmed aan het spelen is met zijn kinderen in de woonkamer. Slechts voor een kort Moment dat hij in de keuken, als zijn dochter roept: Papa, de Baby viel.

Ze opende haar broer, de deur naar het balkon. Musa, kroop, bereikt tussen het rooster door de tralies en die uit de elfde verdieping. Ongeveer 35 meter diep!

Musa heeft een aantal gebroken botten en Ribben, zijn long doorboord en hij had een zware hersenschudding. Wanneer hij is opgenomen in het ziekenhuis, zijn toestand is kritiek maar stabiel. Het Cruciale punt is dit: De Jongen woont, en geen van beide heeft een dwarslaesie, een ernstige hoofd verwondingen!

Hoe overleef je een Baby bij een val van deze hoogte?

De 15 maanden oude Jongen had gewoon geluk gehad: hij zou landde een paar centimeter verder naar de ene kant, dan op het harde beton, een paar centimeter aan de andere kant in een vak elektriciteit gemaakt van metaal. Echter, Musa Dayib landt op een zachte ondergrond.

Op de Andere, zijn jonge leeftijd opgeslagen hem. De Dokter legde zijn Voortbestaan: Kleine kinderen zijn flexibeler dan volwassenen. Maar het is zeker een wonder dat hij leed geen ernstig hoofdletsel. Een volwassen mens niet zou hebben overleefd vallen.

De botten van een kind splinters niet, maar de neiging tot vervormen wanneer te Breken of buigen. Je bent in de groei en zijn daarom veel elastischer dan het bot van een volwassene.

Ook het genezingsproces is het makkelijker en sneller In vergelijking met een volwassen menselijk kinderen hebben een veel meer actieve stofwisseling en een betere doorbloeding.

Dat Musa heeft overleefde dit ongeval, is meer dan ongewone. Zijn moeder houdt van het snelle herstel van de jongens voor bijna dezelfde grote wonder, zoals het feit dat hij overleefde de val.

Hamburg-harburg, 23. In November 2015

Geef een reactie