Baby-taal, macht wijs

Welk kind, het kreeg? Dit is uw SCHNULLIII? Baby taal klinkt voor buitenstaanders, vaak vermoeiend. Onderzoekers hebben ontdekt dat het voor baby ‘ s leren spreken.

Tot zo ver het onderzoek was het niet helemaal eens over hoe kinderen het beste leren om te spreken. Een aantal gedrags-onderzoekers hebben betoogd voor een om te praten met baby ‘ s als volwassenen, dus de kleintjes te leren en correct te spreken. Onderzoekers van de Rutgers University Newark (RUN) hebben het getest op een Computer model ontwikkeld, met u, wat voor soort van meningsuiting is het best worden gebruikt om te communiceren met baby ‘ s en kleine kinderen. Hun onverwachte bevinding was dat de Baby reageren de hersenen bij volwassenen in de Baby-om te communiceren in de taal met hen.

Op de juiste nadruk te leggen, het is

Onze intuïties in dit opzicht zijn verrassend correct, zegt Patrick Shafto, één van de auteurs van de studie. Waarom praten we hier zo dom met kinderen? Het helpt je om daadwerkelijk te leren van de relevante eigenschappen van de taal.

De verbazingwekkende oorzaak achter is dat Baby-taal, eenvoudiger is gebouwd. Het is veel meer aan de hand, dat in dit type van meningsuiting klinkers meer uit elkaar getrokken worden en de meest belangrijke woorden die benadrukt worden in de zin sterker. Klinkers zijn de eerste Geluiden die ze maken kunnen de kinderen zelf, en begrijpen. Het is dus geen toeval dat MAMA is vaak één van de eerste woorden, die spreekt van een kind, omdat voor dit woord, noch tanden, noch ingewikkeld mond bewegingen nodig zijn. De onderstreepte woorden overdrijven, voor het leren van de taal van baby’ s belangrijke eigenschappen van de taal, zegt Shafto. In de loop van de tijd de ontwikkeling van de baby ‘ s hersenen zodanig dat het omzetten van de Baby-taal in gewone taal

Ook de vreemde taal kan worden geleerd door middel van bepaalde Stress makkelijker

De bevindingen van Shafto, en zijn Team zijn niet alleen interessant voor ouders. Ook voor de verwerving van een vreemde taal de Computer kan worden gebruikt model, om uit te vinden wat voor soort van het communiceren in een buitenlandse taal leert u het beste. Door het manipuleren van de taal, en alleen op de belangrijke dingen, Niet-kunnen we, bijvoorbeeld, maken het engels makkelijker te leren voor native speakers, zegt Shafto.

© door wat wordt uitgezonden

Hamburg-harburg, 28. Juni

Geef een reactie