Baby ‘ s been niet verplaatst Osteomyelitis?

Kinderärztin Dr. Nadine Hess schildert einen Fall aus Ihrer Praxis
Expert Dr. Hess: Een Osteomyelitis direct veilig en behandeld moet worden gediagnosticeerd met hoge-dosis -, bot-common antibiotica in het ziekenhuis.Gelukkig, wat ik heb ervaren de andere dag in de praktijk zelden. Het is een moeder met haar bijna drie weken oude baby zich gepresenteerd. Ze had het gevoel dat hij niet beweegt het rechter been. Als u hebt verplaatst, huilde de Baby. Dit was haar eerste Ochtend in het bad op de avond was alles nog normaal. Anders ging het goed, hij dronk normaal, de slaap was niet veranderd, de koorts was nog niet gemerkt.

De kinderarts Dr. Nadine zegt Hess

Ik keek naar de pasgeborene. Het was waar: Het rechter been niet bewegen, het is vrijwillig. Anders, het been keek onopvallend, het was niet dikker, warmer, of roder zijn dan de Rest. Als ik probeerde voorzichtig te buigen van de knie, riep het kind onmiddellijk. Anders leek het niet acuut ziek. Koorts is niet de zeer Kleine heeft het nog vaak – zelfs als je echt ziek wordt, kan de temperatuur onder de 38°C.

Bij baby ‘ s, er zijn een aantal waarschuwingssignalen die een kind arts onmiddellijk. moest worden

  • De kleur van de huid is mooi en rooskleurig, maar eerder een bleke grijs
  • De rekapillarisation tijd is toegenomen (wanneer u druk met uw Vinger op het borstbeen, om te kijken na twee tot drie seconden weer rooskleurig)
  • De Puls in de bar zijn vrij zwak
  • De Fontanel is gezonken in
  • De spiertonus (spierspanning) is een mietje
  • De Baby niet meer te drinken

Diagnose – wat is er mis met de Baby been?

Baby bewegt ein Bein nicht

De Baby is niet een been bewegen en reageert met huilen om aan te raken? Vervolgens een snelle diagnose moet worden gedaan, Osteomyelitis, uit te sluiten of te snel behandelen

In het geval van mijn kleine patiënt, geen van de waarschuwingsborden was voldaan, behalve de temperatuur was 37.9°C en. In het bijzonder, samen met de Bevindingen op de been hield niet van mij.

Ik dacht van een Osteomyelitis is een ontsteking van het bot. Letterlijk Osteomyelitis betekent ontsteking van het beenmerg, zelfs als deze in de meeste gevallen het bot zelf en het periost worden beïnvloed, en niet alleen de Mark. Osteomyelitis moet onmiddellijk veilig worden gediagnosticeerd en behandeld met een hoge dosis, bot common antibiotica in het ziekenhuis.

Osteomyelitis moet behandeld worden in het ziekenhuis

Want, helaas, het is noodzakelijk dat, althans in de eerste fase, het antibioticum via de ader wordt toegediend. Als er verbetering is opgetreden, kunt u overschakelen naar een antibioticum Slikken.

Ik sprak met de moeder – niet een gemakkelijke taak is, immers, een noodzakelijk verblijf in het ziekenhuis is niets wat het brengt. In het ziekenhuis een röntgenfoto van het been van de baby was gedaan en een MRI (magnetic resonance imaging) – beide bevindingen zijn klassieke voor Osteomyelitis in de femur. Na de inzameling van bloed culturen, waaruit bleek in de loop van een infectie met pneumococci, werd onmiddellijk gestart met intraveneuze behandeling met antibiotica.

Nu tien dagen zijn verstreken, en de moeder vertelde me vandaag dat er inderdaad mooier, dan om met een baby in het ziekenhuis, de Kleine maar goed herstellen en de waarden in het bloed, al een aanzienlijke verbetering zijn. Een beetje geduld en dan is het allemaal voorbij is, hopelijk!

Geef een reactie