Baby-nest: Gevaarlijk en nutteloos!

Plötzlicher Kindstod durch Baby-Nestchen
In het eerste jaar van het kind, Geen knuffels, geen kussens, geen Baby-nest om de Baby-bed-shows: een nieuwe studie dat de zogenaamde Baby-nest is een gevaarlijke en soms dodelijke accessoire in het kinderbed. Experts zijn nu te roepen tot een verbod.

Het onderzoek in het tijdschrift Pediatrics komt van Bradley T. Thachs, een Professor Emeritus van kinderen geneeskunde van de Universiteit van Washington, heeft gestudeerd met twee andere consument gevallen van SIDS (Sudden Infant Death Syndrome). beschermers. In de geïndustrialiseerde Naties een van de meest voorkomende oorzaken van sterfte van zuigelingen.

Sinds jaar Tachs onderzoek richt zich op de serieuze thema, maar hij zelden is het zo duidelijk als nu: Baby-nest te doden kinderen!, hij concludeert uit zijn gegevens. Minstens 23 doden van baby ‘ s in de Verenigde Staten, werden zij in de afgelopen zeven jaar. In vergelijking met de voorgaande jaren, het aantal ongelukken was verdrievoudigd. Voeg daarbij: te Wijten zijn aan een onjuiste rapporten aan de individuele sterfgevallen, de deskundigen vermoeden dat het werkelijke aantal nog hoger.

Als de neus en de mond van een baby uit een nest kunnen worden weggewerkt, dan is ze stikken zeer snel, zegt Nancy Scheers, een expert op het AMERIKAANSE consumentenorganisatie CPSC. Het belangrijkste punt voor Scheers: De nest heeft geen zin. Hoewel je zou kunnen beschermen tegen die kinderen blijven met hun hoofd aan de spijlen van het ledikant stoten, of met een voet opknoping van hen, maar het is niet een geval waarin dit had geleid tot een ernstig letsel. Ze zijn zo gevaarlijk en zinloos.

Ook Tachs ziet het: Er is een honderd procent methode om te voorkomen dat de sterfgevallen van Baby-nest: ze doen het gewoon niet gebruiken. De Staten van de VS, Chicago en Maryland hebben opgelost voor nu, zelfs legaal. Er, de Baby is niet toegestaan om een nest te bouwen.

Zo kunt u voorkomen dat de Sudden infant death syndrome

Het is niet langer een nachtmerrie voor de ouders: in de Ochtend de Baby wakker wordt, nooit meer. De sudden infant death syndrome is een nachtmerrie voor alle ouders. Echter, hoewel hij is een van de meest voorkomende oorzaken van sterfte bij pasgeborenen, moeten de ouders niet übetriebenen. Jaarlijks ongeveer 700 000 pasgeborenen van 152 gevallen van plotselinge Dood van baby ‘ s. Het is geboortes, één geval per 4500.

Toch zijn er belangrijke regels waarmee het kind makkelijk kan beschermen: Het moet op uw rug slaapt. De buikligging is het grootste risico voor de sudden infant death syndrome. Omdat de mond te dicht bij de matras en de Baby ademt op zijn eigen, net uitgeademde muffe lucht. De Baby maar vormen niettemin zijn buik en rug spieren gelijkmatig moet worden in de bewakers rustige tijden op de buik uit te oefenen, en til het hoofd en de grip aan de voorkant.

Het kind moet een eigen bed. Om het te kalmeren, of de borstvoeding van de moeder kan de Baby natuurlijk, in je eigen bed. Maar te Slapen heeft om uit te gaan weer. Anders kan het komen onder een grote deken of uitgeademde lucht van de ouders ademen. Daarnaast is het in de grote het bed van de ouders gewoon te warm. Om de houder in de ouderslaapkamer, zodat de volwassenen kunnen reageren in een half-slaap, direct aan de veranderingen in de Baby, maar het is een goed idee.

Het kind moet slapen in een slaapzak. Het grote voordeel is dat Het niet kan graven in een droom onder een deken en benauwd. Voor dezelfde reden is het niet nodig een kussen en natuurlijk geen grote zachte knuffels, kan glijden.

De moeder moet niet roken. Een vrouw van Roken tijdens de zwangerschap is een dag om tien sigaretten, is een verhoogd risico op sudden infant Death zeven keer. Zelfs na de geboorte van de Baby moet inhaleren een sigaret roken.

En: De moeder moet borstvoeding. Borstvoeding heeft een preventieve werking, zelfs als de wetenschappers hebben nog niet ontdekt is het mechanisme van de actie.

Hamburg-harburg, 24. In November

Geef een reactie