Baarmoederhalskanker – Kritische ziektekostenverzekering, Artsen zijn niet wenselijk

hpf impfung
Twee zorgverzekeraars uitgegeven in een brochure over de HPV-vaccinatie werd onderzocht. Medische verenigingen willen vertrekken de brochures liever om een verbod op een aantal duitse medische verenigingen zou willen vragen om een info-brochure, een verbod dat is uitgegeven door een verzekeringsmaatschappij en het Nationale netwerk van vrouwen. De brochure zal worden geïnformeerd over de risico ‘ s van de HPV-vaccinatie en de meer onzekere gegevens situatie in relatie tot de werkelijke strijd van de baarmoeder kanker. De verzekeringsmaatschappijen nu zien zichzelf in hun plicht te informeren is beperkt.

Als er nu bekend is, hebben een klacht ingediend bij de professionele Vereniging van de vrouwen van de artsen en de beroepsvereniging voor kinder-en jeugd artsen van de Federal insurance office op brochures, het uitleggen van de risico ‘ s en de onzekere status van het onderzoek bij de HPV-vaccinatie tegen baarmoederhalskanker. De brochures waren opgesteld door de verzekering Barmer GEK en technici ziekenfondsen in samenwerking met het landelijk netwerk vrouwen en gezondheid en moet worden verboden volgens de wil van de artsen verenigingen.

Kanker voor fondsen goedkoper

De artsen, de verenigingen tegen de brochures, daar zie je een schending van de verzekering tegen de wettelijke orde, om het behoud van de gezondheid van hun Verzekerden. De verzekeraars is van mening dat de Artsen zijn gewoon een cash te beveiligen voordeel. Het idee erachter: De verzekering, het is goedkoper voor de behandeling van de incidentele kanker ziekten dan vragen om al hun vrouwelijke verzekerden op een nationale basis. De Artsen onder de verzekering ook uw klanten van een vaccinatie adviseren tegen.

De betrokken zorgverzekeraars zich verdedigd tegen dergelijke beschuldigingen en kritiek, voor zijn deel, de medische verenigingen voor een cynische de stemming om te doen die uitsluitend gebaseerd op het feit dat de informatie die de kassa deed niet mee eens. Het was geen vraag, de zorgverzekeraars beschuldigen dat u informeren onjuist, maar dat zij op de hoogte.

De HPV-vaccinatie wordt aanbevolen door het permanent Comité voor de vaccinatie in het Robert-Koch-Instituut in Berlijn – schrijven, echter, de verzekering van de gezondheid van bedrijven in uw brochure.

De effectiviteit van vaccinatie is controversieel

De effectiviteit van de HPV-vaccinatie, in feite, ook in professionele kringen is zeer omstreden. De vaccinatie beschermt relatief goed tegen een Virus (type HPV-16 en -18), die werd gevonden in ongeveer twee derde van alle gevallen van kanker. Het vaccin kan beschermen niet tegen kanker – de artsen van verenigingen van weten, en hoe ver deze vaccinatie en de werkelijke kanker bescherming zijn echt in de relatie, is wetenschappelijk niet duidelijk.

De duitse cancer information service schrijft aan het onderwerp, dat de vaccins nog niet gebruikt is lang genoeg in staat zijn om de invloed op de werkelijke kanker beoordelen, te evalueren. Maar ongeacht hoe de resultaten van het onderzoek over de effectiviteit van HPV-vaccinatie zal ontwikkelen in de toekomst – tegen de Achtergrond van bijwerkingen, de zorgverzekeraars om patiënten over de risico ‘ s en onzekere Research informatie

Het is natuurlijk waar dat in termen van vaccinatie, zijn er nog veel vragen open, zegt Wolfram Hartmann, Voorzitter van de beroepsvereniging van het kind en jeugd artsen. De discussie behoren tot specialist kringen en niet in de brochures. Patiënten worden ondermijnd door het feit alleen, aldus Hartmann. Van de ziekenfondsen, dat is dus in tegenspraak met de woorden is niet van toepassing, aangezien er een duidelijke vaccinatie aanbevelingen van de professionals. Op hetzelfde moment, Hartmann verwijderden zich aanzienlijk van de nu niet meer op de website van de beroepsvereniging van artsen vrouwen e. V. toegankelijk voor het persbericht, volgens welke de zorgverzekeraars, patiënten, ziekte zou nemen, om geld te besparen.

Hamburg-harburg, 29

Geef een reactie