Avocado tegen kanker

Brot mit Avocado
In de Avocado, een remedie ligt tegen kanker gevonden hebben canadese onderzoekers nu de canadese onderzoekers hebben ontdekt dat er een nieuwe gezonde geheim van de Avocado: Een fruit bevatten een stof die geschikt zijn voor de behandeling van acute myeloïde leukemie. De praktijk Vita legt de helende kracht van de Avocado.

In het laboratorium, wetenschappers aan de Universiteit van Waterloo gevonden dat een bepaalde vetten (Lipiden) in de Avocado, de zogenaamde Avocatin B, selectief doelstellingen kankercellen in acute myeloïde leukemie.

Dit gebeurt in het geval van een leukemie

De vorming van bloed vindt plaats in het beenmerg, dat vult de holtes van de beenderen. Er rode en witte bloedcellen pre-Volwassen cellen van het hoofdgedeelte van de zogenaamde bloed-stamcellen. In het geval van een leukemie, een foute circuit, dat wat bloed stamcellen te muteren en in plaats van het functioneren van de witte bloedcellen (leukocyten) van de onvolwassen functie te produceren untüchtige bloedcellen, die vervolgens ongecontroleerd vermenigvuldigen. In de loop van de ziekte, de gemuteerde cellen in het bloed te bemoeien steeds meer in de vorming van gezonde rode en witte bloedcellen leidt tot bloedarmoede. Acute myeloïde leukemie treft vooral volwassenen en schade kan veroorzaken in aanvulling op de witte, de rode bloedcellen.

Avocatin B aanvallen specifiek kankercellen

De Avocatin B in de Avocado is het aanvallen van de leukemie aan uw roots het bloed stamcellen. Het is uniek dat Terwijl het vernietigt de gemuteerde bloed stamcellen, zijn gespaard voor de gezonde en zorgt ervoor dat de nog steeds intacte bloed-cellen kunnen worden gevormd.

In de volgende stap, de Avocado-de werkzame stof is om te worden getest in klinische studies bij mensen.

Wat zijn de voordelen van de Avocado heeft ook voor uw gezondheid kunt u hier vinden.

Hamburg-harburg, 17. Juni

Geef een reactie