Aviaire influenza-uitbraak in Duitsland

Putenmasthaltung
De zeer besmettelijke vogelgriep is in de eerste plaats in Europa in de houding van Turkije, in de Provincie van de mast voor-Pommeren-Greifswald autoriteiten brak uit, volgens was in Noord-Duitsland een mestbedrijf voor kalkoenen zijn gesloten en met een uitgestrekte medische quarantaine geplaatst en controle zone. De reden voor deze werd voor het Eerst aangetoond in de oude wijk van Uecker-Randow (Mecklenburg-Vorpommern), de verwekker van de zeer besmettelijke stam van aviaire influenza in Europa.

Als het Ministerie voor landbouw, milieu en consumenten, zei bescherming in Mecklenburg-Vorpommern in een persbericht, zei hij, als de ziekteverwekker is geïdentificeerd is het hoogpathogene aviaire influenza van het subtype H5N8. Van de zeer besmettelijke vogelgriep op een Turkije mesten in de wijk is getroffen dienovereenkomstig, West-Pommeren-Greifswald (Regio van de oude wijk van Uecker-Randow).

Voor het eerst in Europa

De tot dusver alleen uit de Aziatische regio – met name Zuid-Korea – bekend type van het virus was ontdekt voor het eerst in pluimvee bedrijven in Europa. In de wilde populatie van dit subtype niet geïdentificeerd zo ver.

Het onderzoek van de getroffen kudde werd geïnitieerd door de bevoegde autoriteiten, omdat die in de plant is aangetast door een ernstige Ziekte in verband met hoge dier verliezen opgetreden.

Na bevestiging van de bevindingen door het Nationaal referentiecentrum voor aviaire Influenza op de Friedrich-Löffler-Instituut, werden uitgevoerd door de dierenarts en voedsel monitoring Afdeling van de Provincie onmiddellijk met het initiëren van de nodige maatregelen. Het blokkeren van de operatie, de voorbereiding voor de slachting en vernietiging van dieren en de daarop volgende reiniging en desinfectie van de stal.

Quarantaine en toezicht zones instellen

Op hetzelfde moment dat de Uitbraak van een beperkt gebied van ten minste 3 km en een observatie gebied van ten minste 10 km worden vastgesteld. In deze beperking zones, de nodige maatregelen zal worden gemaakt door de veterinary and food controle-Afdeling van de Provincie bij het publiek bekend is.

Een van deze maatregelen is de huisvesting van pluimvee in de beperking zones. Daarnaast zijn gebieden in het land, in verband met het migratie-en Overwinteringsgebieden van in het wild levende vogels, bijvoorbeeld de Oostzee kust als het binnenland meren, alsmede binnen een straal van 50 kilometer rond het getroffen voorraad aan een behuizing is ook in een vaste set van het risico vereist.

Volgens de huidige kennis, Overdracht op de mens heeft tot nu toe niet geconstateerd.

Hamburg-harburg, 6. November 2014

Geef een reactie