Auto-brouwerij syndroom: Dronken door koolhydraten

Pommes
Dronken fries – bij patiënten met de zogenaamde auto-brouwerij syndroom van de consumptie van koolhydraten leidt tot dronkenschap voortdurend, de Brit Nick Hess dronken is – hoewel hij drinkt geen alcohol. Uiteindelijk zijn de Artsen komen erachter: Nick heeft zijn eigen brouwerij in de buik. Hier kunt u alles te weten over de auto-brouwerij-syndroom.

De mysterieuze Lijden van de Britten zou bijna veroorzaakt een Echtelijke crisis: Verdachte van zijn vrouw, nam Karen voor enige tijd nu, zijn voortdurende dronkenschap en zijn protest naar de kennis van, om niets te drinken.

Zijn gedrag lijkt het duidelijk: Hij wankelt, onduidelijke, moet worden overhandigd in de ochtend. Echter, ondanks verschillende Pogingen niet in staat om het te maken voor Karen de overdracht van haar man. Door middel van video-opnames van zijn vermeende Rechts-capriolen, het lukt maar in het einde, om hem te overtuigen van zijn opvallende gedrag. Bijzonder merkwaardig: De meest gewelddadige Nick ruis lijken de Staten nadat hij heeft gegeten, pasta of friet.

Diagnose Van Auto-Brouwerij Syndroom

Tot slot, Nick van de Artsen gevonden van een bloedonderzoek de oorzaak voor zijn vreemde gedrag: Hij heeft last van het zogenaamde auto-brouwerij syndroom (Auto-Brouwerij-syndroom), van de wereld, slechts een paar gevallen bekend zijn.

De oorzaak van het syndroom wordt veroorzaakt door een ophoping van Gist in de darmen die fungeren als een brouwerij, zet je een fermentatieproces dat zet koolhydraten in alcohol en de Betrokken persoon dronken van de macht die hij heeft om iets te drinken.

Sinds zijn diagnose, Nick Hess afgeleverd met koolhydraten en dronken is sindsdien veel minder vaak voor.

Hamburg-harburg, 16. Maart

Geef een reactie