Astma risico: antibiotica maken kinderen ziek

Asthma bei Antibiotika
Britse onderzoekers ontdekten dat kinderen die in het eerste jaar van het leven antibiotica toegediend, leidt tot een sterk verhoogd risico op Astma-eigendom van het gebruik van antibiotica bij jonge kinderen met een verhoogd risico op het ontwikkelen van Astma. Een recente studie uit het verenigd koninkrijk toont aan dat het voorschrijven van antibiotica bij kinderen aanvallen in het eerste jaar van het leven, het nog-niet-klaar-opgeleid immuunsysteem en leiden tot Astma. De praktijk Vita geeft een overzicht van de studie en wordt uitgelegd wat moet worden beschouwd als het gebruik van antibiotica bij jonge kinderen.

Een recente studie van de Universiteit van Manchester een verband aangetoond tussen de inname van een antibioticum en een verhoogd risico op Astma bij jonge kinderen. De onderzoekers vonden dat kinderen die zijn voorgeschreven, vóór het einde van hun eerste jaar van het leven van antibiotica, hebben een tweemaal zo hoog risico voor Astma.

Volgens de wetenschappers, de inname van de antibiotica gehinderd in het geval van kleine kinderen, het nog niet volledig ontwikkeld immuunsysteem. Het resultaat van de bijzondere waardevermindering van de virale immuniteit van het kind, alsook de wijzigingen van bepaalde Gen-varianten. Deze zijn ook gekoppeld aan het immuunsysteem, verhoogt tenslotte, volgens de studie, is het risico voor Astma-massief.

Geen fundamentele verbinding met antibiotica

Specifiek, het Team geleid door Professor Adnan Custovic studeerde meer dan 1.000 kinderen hadden genomen tijdens hun eerste jaar van het leven van antibiotica. De zo verkregen waarden worden vergeleken met de parallelle gegevens verzameld van kinderen die werden voorgeschreven dezelfde leeftijd geen antibiotica. Het is opvallend dat in dit geval, maar dat is geen fundamenteel verband tussen het nemen van gevonden kan worden antibiotica en het verhoogd Optreden van allergieën.

Het team van onderzoekers aangekondigd nader onderzoek, de combinatie van de scherpe stijging in de Astma wereldwijd in de afgelopen 60 jaar – en op hetzelfde moment enorm toegenomen voorschrijven van antibiotica.

Zeven belangrijke tips voor het gebruik van antibiotica bij jonge kinderen

Antibiotica neem geen overhaaste

Vandaag de dag, veel ziekteverwekkers resistent zijn tegen antibiotica al. Dat is de mening van deskundigen, ten minste in een niet altijd verstandig en snel voorschrijven van antibiotica. Het is daarom passend, in principe, niet te vaak antibiotica te nemen.

Een dag wachten

Vooral bij kinderen, antibiotica moet alleen gebruikt worden indien andere behandelingen falen paden. Als je bedenkingen hebt tegen het gebruik van een antibioticum bij je kind , praten met de dokter over en vraag hem – als het kan de Ernst van de ziekte – om te proberen het voor het moment, voor een nog 12 tot 24 uur zonder een antibioticum voorschrijven. In een controle-onderzoek kan worden gebruikt op een antibioticum. Deze procedure uitgegroeid tot een ontsteking, in het bijzonder bij de behandeling van het middenoor als een zeer goed ingeburgerd, vooral omdat deze ziekte kan ook met het gebruik van antibiotica in de gemiddelde, alleen een dag te verkorten.

Behandeling met antibiotica niet beginnen te laat

Zelfs als het wordt algemeen aanbevolen dat antibiotica alleen in een zeer gerichte manier, en te wachten, in geval van twijfel, ook een dag met het recept, moet u vertrouwt uw arts wanneer hij legt je uit dat uw kind conditie vereist behandeling met een specifieke antibioticum. Het recept is te laat, kan verzwakt de infectie door het afweersysteem van uw kind. Secundaire ziekten en complicaties in dergelijke gevallen is aanzienlijk meer kans.

Verabreichung von Antibiotika bei Kindern

In de toediening van antibiotica aan kinderen met speciale voorzichtigheid is nodig. Vooral de Dosering en de duur van de behandeling de aandacht vragen van de ouders

Antibiotica orale recht

Als uw kind is een antibioticum voorgeschreven, zorg ervoor dat u in de administratie-zorg ervoor dat het pakket is opgegeven, of van de arts van uw kind aanbevolen dosering van dit Supplement volgens het lichaamsgewicht van het kind gerespecteerd. De enige manier waarop een behandeling kan zorgen voor succes en een Overdosis kan worden vermeden.

Voor kleine kinderen, antibiotica worden vaak geproduceerd als een droge sap, dat moet worden gemengd met water. Zorg daarom dat de exacte dosering, bijvoorbeeld theelepels zijn niet altijd geschikt, omdat deze zijn niet gestandaardiseerd in grootte. Zij ook rekening houden dat de meeste van de antibiotica moet worden toegediend voor of na het eten (voor of na betekent in de medische taal, in dit geval 30 minuten).

Duur van de behandeling in overeenstemming met

Evenals de dosering, het naleven van de voorgeschreven duur van de behandeling is van doorslaggevend belang voor een succesvolle behandeling van uw kind met een antibioticum. Omdat u het annuleren van een behandeling met antibiotica te vroeg, gefaald, niet alleen de genezende werking, maar stimuleert ook de vorming van resistente bacteriën. Zorg daarom dat de duur van een behandeling van antibiotica kan variëren van antibiotica – vaak de administratie is vijf tot tien dagen. Voor meer informatie, raadpleeg de bijsluiter.

Antibiotica niet mengen met het voedsel

De droge sap gemengd antibioticum nooit het eten of in de melk. Als uw kind niet alles eet, is ook een verkeerde dosering. Ook kan het leiden tot een te lage dosering, en als je van het antibioticum zwaluwen met een maatschepje voor het beheren en uw kind het product volledig in op deze manier. In dit geval voert u de resterende antibioticum in een kleine hoeveelheid sap of thee, u kunt uw kind.

Uw kind moet uitspugen een groot deel van het antibioticum binnen een uur na de toediening of braken, herhaalt u de dosis. Uw kind braakt meer dan twee keer na inname van het antibioticum, onmiddellijk contact op met de arts van uw kind.

Interacties aandacht

In het geval dat uw kind zal nemen verschillende drugs parallel aan de voorgeschreven antibioticum, controleer met uw arts of apotheker om mogelijke interacties.

Voor meer gedetailleerde informatie over het onderwerp van antibiotica bij kinderen door kinderarts Dr. Nadine Hess, kunt u hier vinden.

Hamburg-harburg, 15. Mei 2014

Geef een reactie