Artsen vechten kanker bacteriën met plantaardige olie

Öl gegen Magenkrebs
Een remedie voor een van de meest gevaarlijke ziekteverwekkers in de wereld is tien duizend Keer kleiner zijn dan een stofje en is in elke plantaardige olie. In Duitsland, het lijden van derden in een bacterie, de dodelijke ziekten in het maag-gebied veroorzaken kan. De behandeling wordt steeds moeilijker – maar dat is nu ontdekt door Amerikaanse onderzoekers een natuurlijke remedie. De praktijk Vita heeft de feiten.

De intestinale aantasting door het einde van de bacterie Helicobacter pylori is een van de meest voorkomende en meest gevaarlijke besmettelijke ziekten in de wereld.

Meestal Artsen de behandeling van deze infectie, bijvoorbeeld darmkanker of maagzweren kan veroorzaken met een antibioticum. Het Probleem is dat meer en meer culturen van bacteriën zijn resistent tegen het antibioticum agenten. Daarnaast is de toepassing van antibiotica, waardoor bijwerkingen, omdat, bijvoorbeeld, zijn ook gedood anderen, voor het spijsverteringskanaal belangrijke bacteriën.

p

De Kanker Bacteriën

Helicobacter-pylori-bacterie in ongeveer 50 procent van de wereldbevolking te bewijzen. De ziekteverwekker is een ontsteking van de trigger voor de maag slijmvlies, voor 75 procent van alle maagzweren en waarschijnlijk voor bijna alle darmzweren. Daarnaast is de organisatie van de gezondheidszorg, het is geclassificeerd door de wereld als een kankerverwekkende (carcinogene). Typisch met de Helicobacter pylori-bacterie voorkomende kanker soorten van kanker van de maag of het maag-darmslijmvlies kanker. De nauwkeurige Overdracht van de ziekteverwekker is controversieel, een Overdracht van Bacteriën via het voedsel en het water, maar het meest waarschijnlijk. Een studie van de Universiteit van Leipzig bleek dat besmette kinderen zijn, gemiddeld 1,4 inch kleiner en 1.3 kg lichter dan leeftijdsgenoten.

Kleine deeltjes kunnen veel doen voor de gezondheid

Een mogelijke oplossing voor het probleem, hebben de onderzoekers ontdekt een team van de Universiteit van Californië. In een recente studie van de artsen blijkt dat het gebruik van de zogenaamde LipoLLA deeltjes, vet deeltjes, die zijn samengesteld uit linoleenzuur (meervoudig onverzadigde vetzuren) en plantaardige olie geïsoleerd Helicobacter-pylori-bacterie met succes behandeld.

Omdat de plantaardige olie-afgeleide LipoLLA-deeltje heeft een grootte van slechts ongeveer een miljoenste van een Millimeter, het is vanuit een wetenschappelijk oogpunt, op het gebied van de zogenaamde nano-deeltjes. Echter, dit kleine vetdeeltjes in de darm van een Helicobacter pylori-verwekker, mengen met de buitenste membraan, linoleenzuur, en vernietigen van de bacterie.

Voor de studie bleek dat muizen die waren besmet met de gevaarlijke darmbacteriën waren, op de dagelijkse voeding tl LipoLLA deeltjes toegediend. Op basis van deze fluorescerende marker, vonden de onderzoekers dat de Nano-deeltjes te accumuleren zo gewenste – alleen in de darm. Het effect was te controleren of de dieren voorafgaand en na afloop van de plantaardige olie behandeling van de bacteriële load in het maag-darm gebied is gemeten.

Beter dan een antibioticum,

Onze belangrijkste doelstelling was het ontwikkelen van een stof op nano-niveau, die is niet vernietigd door het maagzuur en is in staat te vernietigen Helicobacter pylori effectief, legt studie auteur Professor Liang Fang Zhang.

In feite, is uit het onderzoek gebleken dat de LipoLLA-deeltjes te vechten tegen de gevaarlijke intestinale pathogenen zijn zelfs effectiever is dan alle bekende antibioticum zonder bijwerkingen. Een verder voordeel van de plantaardige olie-therapie is dat de Helicobacter-Pylori-bacterie geen weerstand tegen de kleine vet-deeltjes.

In de toekomst, de wetenschappers willen ontwikkelen op basis van deze studie een drug, met de mensen voorzichtig van de ziekteverwekker kan worden uitgebracht.

Hamburg-harburg, 27. November 2014

Geef een reactie