Antibiotica beschadiging van de darmflora voor een heel jaar

Durch die Einnahme vieler Antibiotika wird die Darmflora geschädigt
Door het nemen van vele antibiotica de darmflora beschadigd is door de inname van veel antibiotica de darmflora beschadigd is – en dit kan schade aan de laatste een heel jaar, toont een recente nederlandse studie. We laten zien hoe u het kunt voorkomen.

Antibiotica zijn zeer effectief om bacteriën te doden – dat is wat maakt ze zo effectief is tegen ziekteverwekkers. Echter, u zal niet alleen het verwijderen van schadelijke bacteriën in Veel nuttige bacteriën verdwijnen, terwijl Antibiotica zijn ook.

Experiment met vier verschillende antibiotica

De menselijke darm wordt bewoond door miljoenen micro-organismen, waarvan de meeste zijn gelegen in de dikke darm. Samen zorgen deze micro-organismen worden aangeduid als darmflora. De darmflora voert belangrijke taken, die dienen voor het behoud van de gezondheid. Bijvoorbeeld, het ondersteunt het immuunsysteem van het lichaam en heeft invloed op het gewicht.

Om uit te vinden hoe lang schade aan de intestinale flora door het stoppen van de antibiotica, een onderzoeker op zoek was naar een team te Egija Zaura aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde in Amsterdam op 66-gezonde volwassenen van Zweden en het Verenigd Koninkrijk.

De deelnemers aan het onderzoek nam een paar dagen een Placebo of een antibioticum in de hoeveelheid zoals voorgeschreven meestal. De onderwerpen in de antibioticum groep van vier verschillende antibiotica: Ciprofloxacine, Clindamycine, Amoxicilline of minocycline.

Voordat therapie, direct na en een, twee, vier en twaalf maanden later, de wetenschappers nam de ontlasting en het speeksel van alle vakken.

Antibiotica kan leiden tot langdurige schade

In het laboratorium van de onderzoekers onderzocht op basis van de steekproeven, zoals de darm en de mondflora van het onderzoek van wijzigingen in de deelnemers door de Antibiotica, en hoe snel je hersteld van deze wijzigingen.

Het merendeel van de antibiotica de oorzaak van de darmflora beschadigen, die ging over een aantal maanden. Met name een specifieke Vorm van bacteriën verminderd in aantal en diversiteit. Deze bacteriën produceren de zogenaamde boterzuur (butyraat), ontsteking, Stress remt de ontwikkeling van kanker.

In de minocycline groep, de intestinale bacteriële diversiteit gereduceerd werd tot een maand, in de Clindamycin groep voor maximaal vier maanden, in de Ciprofloxacin groep van maximaal twaalf maanden. Amoxicillin had geen aantoonbaar effect op de bacteriële diversiteit. De orale flora worden teruggevonden in alle onderwerpen binnen een week.

Hoe kan ik de opbouw van mijn darmflora?

Sommige voedingsmiddelen de ondersteuning van de opbouw en het behoud van een gezonde darmflora – deze omvatten pruimen, gerst, en Okra behoren tot droog. Daarnaast geneesmiddelen (bijvoorbeeld, Perenterol, Symbioflor) kan helpen de darmflora te herstellen. Alcohol en fastfood kan schade aan de intestinale flora, echter, tijdens en na behandeling met antibiotica, die beide moeten worden verbruikt slechts beperkt of in het geheel niet.

Hier leert u wat voor klachten zijn er Alternatieven voor antibiotica.

Hamburg-harburg, 12. In November

Geef een reactie