Anti-Alzheimer drug snel in het drinkwater?

Nervenzellen
Bij de ziekte van Alzheimer-patiënten, de transmissie van het signaal van de zenuw cellen is verstoord en de Zuid-koreaanse wetenschappers hebben ontdekt dat een substantie, de ziekte van Alzheimer typisch eiwit deposito ‘ s in muizen verdwijnen en de mentale prestaties van de dieren sterk verbeterd.

In het geval van de ziekte van Alzheimer patiënten hadden een typische deposito ‘ s in de hersenen bevinden zich al in de vroege fase. Het is de Amyloid – a-eiwit complex dat is het blokkeren van de verbindingspaden tussen de zenuwcellen en de communicatie van cellen onderling is verontrustend. Het resultaat is dat de toename van de dood van zenuwcellen.

Wetenschappers van het Korea Institute of Science and Technology (KIST) in Seoul, studeerde in de huidige studie, of een molecuul door de naam van EPPS kan helpen bij het elimineren van deze eiwitten deposito ‘ s, en dus de progressie van de ziekte te stoppen.

In talrijke tests, vonden ze dat EPPS kan ontbinden in muizen, de Amyloïd eiwitten door ze te breken in kleinere moleculen. Daarnaast is het voorkomen van de vorming van nieuwe afzettingen in de dieren.

Het molecuul overwint de bloed-hersenbarrière

Dit werkt zelfs wanneer de muizen EPPS over uw drinkwater foto ‘ s. Het doek liep via de darmen in de bloedbaan en bereikt de hersenen. Dit is natuurlijk niet, want slechts een paar stoffen kunnen door de bloed-hersen-barrière, die het beschermt de hersenen tegen giftige stoffen. De Directeur van studies suggereren dat EPPS kan overwinnen van de barrière, want het is een zeer klein molecuul.

Maar wat is de resolutie van het eiwit deposito ‘ s in de hersenen? In feite, ze hadden een significante verbetering in de geestelijke prestaties van muizen.

De wetenschappers benadrukken dat een eventuele goedkeuring van de drug voor mensen is nog steeds een lange weg. Eerste van alles, Testen om te zien of het molecuul heeft hetzelfde effect.

Anti-Alzheimer drug in het drinkwater?

Sinds de EPPS kan worden geabsorbeerd door het drinken van water, kan je hem met het molecuul, en dus, in theorie, in het hele land tegen de ziekte van Alzheimer voorkomen

Hamburg-harburg, 9. December

Geef een reactie