Angst en depressie op hetzelfde moment genezen.

Lavendel gegen Depressionen
Een speciaal extract van de lavendel plant te verminderen innerlijke onrust en angststoornissen, maar ook de bijbehorende depressieve symptomen veel mensen die lijden aan Depressie hebben ook last van faalangst. Onderzoekers hebben nu een middel tegen beide ziekten tegelijkertijd helpt. Die is het, die u hier kunt vinden.

Soms is de ziel heeft behoefte aan een beetje helpen. Natuurlijke Angst medicijn herstelt de geestelijke balans. Bijzonder effectief is de ingrediënten van de lavendel bloemen. Studies hebben aangetoond dat het kalmerend en anxiolytische effect van medicinale planten uit de Provence. Als een bijzonder effectief en vrij van bijwerkingen hebben bewezen natuurlijke producten, die bevatten essentiële olie van lavendel Silexan (bijv., Lasea, over-de-toonbank van de apotheek). Onderzoekers hebben nu onderzocht of de drug toont ook anti-depressieve effecten.

Lavendel olie: Significant effect op depressieve stemming

Het resultaat: hoge kwaliteit essentiële olie van lavendel Silexan was in staat om de anxiolytische en kalmerend effect, zelfs bij patiënten met co-bestaande angstige en depressieve symptomatologie. Zowel de symptomen als de kwaliteit van het leven verbeterd in vergelijking met placebo. Dit is een studie toonde aan dat bij 318 patiënten met gemengd angstige en depressieve stemming. De patiënten kregen Eenmaal daags 80 mg Silexan (capsules) of Placebo over een periode van tien weken

Met Silexan-behandelde patiënten in de placebo-vergelijking, een grotere verbetering in de angst schaal. Ook de depressieve klachten verbeterd in de placebo vergeleken merkbaar.

Angst en Depressie op hetzelfde moment

De gelijktijdige behandeling van angst en Depressie met een drug is erg moeilijk, omdat beide ziekten is het conflicterende processen in de hersenen spelen. In het geval van angst stroomt een overmatige hoeveelheid calcium-ionen in de zenuwcellen van de hersenen. In het geval van een Depressie, maar de calcium ionen is een lagere Premie. Waarom beide aandoeningen samen voorkomen vaak, zelfs voor medische professionals, is nog een mysterie. Silexan, echter, kan verlichten om te Studeren beide effectief.

Essentiële olie van lavendel is goed te verdragen

De lavendel olie voorbereiding geactiveerd in de studie, zo goed als geen bijwerkingen (geen sedatie, geen verslaving potentieel). Over onaangename Regurgitatie, 16 patiënten (10 procent) gerapporteerd in de Silexan groep.

Hamburg-harburg, 24. Maart

Geef een reactie