Ananas: pijnstiller na Tand OP

Ananas gegen Zahnschmerzen
De ananas plant is een waardevol enzym: Bromelaïne. Er is een ontsteking en zwelling, bijvoorbeeld na een Tand-en-activiteiten –sneller verval is de Fase na de verstandskies OPERATIE voor veel patiënten, vooral pijnlijk. Een actief bestanddeel van de ananas helpt bij het stimuleren van het proces van herstel.

Meer dan een Miljoen mensen alleen al in Duitsland elk jaar, de verstandskiezen trekken. Er zijn twee redenen Voor: ten eerste, als het zogenaamde kiem kudde. Dit is niet altijd het geval, wanneer de tandjes komen door, of niet te poetsen. Op de andere, wanneer u op tegen de kaakholte vloer of de nervus mandibularis. Dit kan leiden tot gevaarlijke nerveuze aandoeningen. De vraag van hoeveel en hoe lang u na de ingreep pijn, hangt af van het type en de duur van de operatie en het gedrag van de patiënt. Onderzoekers hebben nu onderzocht of een enzym uit de ananas kan de pijn verlichten, natuurlijk

Bromelaïne – het Goud van de ananas

Het resultaat: Bromelaïne, de dominante enzym van ananas, kan invloed hebben op de pijn en zwelling na een tandextractie is positief. In een studie werd de werkzaamheid van Bromelaïne (4 x 250 mg) tanden in vergelijking met Diclofenac (4 x 25 mg) en Placebo op de zwelling die na het verwijderen van de wijsheid in 45 patiënten onderzocht. De duur van de behandeling was vier dagen met de aanvang van de dag, voordat het OP. Beoordeeld pijn, de mate van zwelling en de kaak klem (verstoring van de mondopening), evenals de kwaliteit van het leven. Beide stoffen hebben geleid tot een aanzienlijke vermindering van Pijn. Diclofenac is een significante afname van de zwelling werd waargenomen, Bromelaine dit is echter niet zo sterk. Een verminderde aantasting van de mond opening werd waargenomen voor beide geneesmiddelen. Vergeleken met Placebo, de kwaliteit van leven heeft een rating van zichtbaar beter. Eerdere studies met Bromelaïne toont anti-inflammatoire effecten. Conclusie: eet Een ananas, niet ontdoen van de patiënten van pijn, het fruit, maar het is een waardevol ingrediënt beschikbaar met een grote medische Voordeel en zonder waarneembare bijwerkingen.

Geef een reactie