Ambroxol – medicatie met deze werkzame stof

Over twee of drie infecties door elke menselijke levens per jaar. Voorkomen? Nauwelijks mogelijk, want net in de koude periode, ziekte kiemen overal op de loer liggen – deurknoppen, toetsenborden, ATM.

De handen van de beste bescherming is om te wassen

Tegen een infectie te beschermen kunt u wassen, hoogstwaarschijnlijk als gevolg van veelvuldig handen. De virussen zijn te talrijk, en afweer van het lichaam continu in gebruik is, het kan een zelfs in de beste van de Hygiëne. Dan, artsen raden aan om op te treden op de eerste tekenen. Het zijn dus niet alleen het ongemak verlicht kunnen worden. Het voorkomt ook dat de initiële infectie is een ernstige gevolg van de ziekte. Een hoest kan ontwikkelen in onbehandelde, en in het geval van een verzwakt immuunsysteem snel naar een Bronchitis of zelfs een longontsteking.

Medikamente mit dem Wirkstoff Ambroxol wirken schleimlösend und erleichtern das Abhusten

Medicijnen met de werkzame stof Ambroxol fungeren als een slijmoplossend en slijm te vergemakkelijken

Ambroxol reinigt de luchtwegen

Wat helpt: een gerichte bestrijding van de symptomen en geven het lichaam een pauze. Hij krijgt voldoende rust, hij zal in de gelegenheid worden gesteld te activeren de zelfgenezende krachten en tegen de ziekte kiemen. Met warmte (b.v., thee of verpakking) kan worden ondersteund. Om pijn te verlichten en koorts, een pijnstiller met de werkzame stoffen Paracetamol of Ibuprofen genomen door de mond. De Drugs, met slijmvlies decongestivum actieve ingrediënten om de release op hetzelfde moment de neus. Het effect: de Getroffen partijen beter kan ademen en voorkomt ook een sinus-infectie. Omdat de bovenste luchtwegen die zijn geventileerd goed, vermindering van de kans voor de ziekte kiemen om hier te vermenigvuldigen en inflammatoire processen. Die lijdt, in, naast, onder voortdurend hoesten en pijn in het slijm, moet kiezen voor geneesmiddelen met de werkzame stof Ambroxol. De werkzame stof lost de zware hoest, slijm en reinigt de luchtwegen. Daarnaast Ambroxol van de ontsteking in de ademhaling gaat door de hoest laat binnenkort.

De meest bekende geneesmiddelen met de werkzame stof Ambroxol

  • Ambroxol 30 Heumann
  • Ambroxol AL 30
  • Ambroxol AL
  • Ambroxol-ratiopharm 75 hoest oplosser
  • Lindoxyl K
  • Mucosolvan inhalatie-oplossing 15 mg / 2 ml
  • Mucosolvan kinderen juice 15 mg/5ml/ -30 mg/5 ml
  • Mucosolvan 15 mg zuigtabletten

Geef een reactie