Altijd De beste 15 van de gezondheid Apps beschikbaar:

Gesundheits-Apps
Gezondheid Apps te kunnen motiveren en ondersteunen. We hebben 15 Apps die je getest zijn meer dan 100.000 gezondheids-Apps: calorieën tellen, stuurt u een alarmnummer te bellen of te verduidelijken over ziektes. Maar wat echt helpt ons om gezond te blijven? We hebben het getest op 15 gezondheid Apps voor u!

Gezondheid-Apps voor de iPhone en voor Android-Smartphones de belofte van een gezonder leven. Maar vaak kan je niet houd uw belofte: Wetenschappelijk getest, of zelfs de meeste van de gezondheid zijn niet gecertificeerd-Apps. Als een arts heeft gemaakt met in-diepte Kennis of een leek zonder specialistische kennis van de applicatie herkent de Patiënt op het eerste gezicht, waarschuwt App-expert Dr. Urs-Vito Albrecht*. Want in Duitsland zijn er voor de gezondheid van de Apps nog steeds geen officiële kwaliteitscontrole of zegel van goedkeuring, teneinde de evaluatie van de betrouwbaarheid.

Ook de AMERIKAANSE gezondheidsautoriteit FDA heeft erkend dat het voor de App-gebruikers is moeilijk te onderscheiden behulpzaam van onzinnige, of zelfs gevaarlijke toepassingen. Daarom is de FDA heeft een lijst gepubliceerd van de types van programma ‘ s die je classificeren als veilig.

Kenmerken van een veilige gezondheid Apps

  • Health Apps die patiënten helpen te begrijpen dat hun ziekte beter te behandelen, zonder bepaalde methoden van behandeling,
  • Programma ‘ s die de persoonlijke gezondheidstoestand van een patiënt dagboek,
  • en dergelijke, die een gemakkelijke toegang tot informatie over de gezondheid.

In de Test: 15 gecertificeerd gezondheid Apps

Zelfs als de gezondheid kan helpen Apps, in geval van twijfel: Beter om een arts te zien.

In de gallery vind je 15 van onze ‘peer-reviewed’ health-Apps!

* Dr. Urs-Vito Albrecht, Adjunct-Directeur van het Instituut voor Medische Informatica op de Hannover Medical school.

Geef een reactie