Als je reist en je ziek maken – de 7 meest voorkomende oorzaken voor klachten in de vakantie

Gefahren durch Reisekrankheiten
Als u op reis gaat, nemen die klachten en ziekten in acht gevaar in de lucht: vaker voor dan eerst van uitgegaan kankerverwekkende Olie dampen ontsnappen. Daarnaast zijn er vele andere reis-gerelateerde ziekten en symptomen, die kunnen bederven van de vakantie. De praktijk Vita klachten heeft voor de 7 meest voorkomende Reizen en de beste maatregelen voor preventie.

In de jaren 2012 en 2013, volgens Onderzoek door de ARD-getuige broadcast Monitor sterk tussen de gevallen met losgeklopt Olie dampen in de lucht, als van de luchtvaartmaatschappijen, de autoriteiten hebben gemeld. Van de zogenaamde Rook Gebeurtenissen, die worden beschouwd als zeer kankerverwekkende, werden gerapporteerd in de twee jaar, op slechts 29 gevallen. Het nieuws magazine ontdekte echter, dat de luchtvaartmaatschappijen zich had gemeld intern ten minste 125 incidenten.

65 de onderzochte Rook Gebeurtenissen had op de vlucht personeel, omdat de dampen medisch behandeld. Sommige patiënten waren nog niet in staat om te werken.

Federaal Agentschap voor de vlucht onderzoek naar ongevallen gezondheid bevestigd risico

Slechts twee weken geleden, het Federaal Agentschap voor de vlucht onderzoek naar ongevallen (BFU) een rapport gepubliceerd dat voor de eerste keer was dat Rook Gebeurtenissen kan leiden tot fysieke schade, en in een aantal van de gemelde gevallen, zelfs een hoge waarschijnlijkheid van een Ongeval als gevolg van het optreden van Olie dampen in vliegtuigen voorbij.

Olie dampen van invloed zijn op de gezondheid op verschillende Manieren. Inademing van de stoffen die op lange termijn gevolgen voor de gezondheid en wordt verdacht van het veroorzaken van kanker. Maar ook verslagen op onmiddellijke symptomen, zoals concentratie en waarneming stoornissen, Algemene malaise, ernstige hoofdpijn en hoesten zijn bekend.

De 7 meest voorkomende klachten reizen

Iedereen die vliegt in de vakantie, niet alleen het risico loopt te komen op het vliegtuig zenuw gif – de giftige stof Tricresyl fosfaat is gelegen in de Olie dampen in contact. Daarnaast zijn er vele andere reis-gerelateerde ziekten en symptomen, die kunnen bederven van de vakantie. De praktijk Vita heeft voor u samen in een fotogalerij van de 7 meest voorkomende reis-klachten is altijd voorbereid.

Het beste advies tegen misselijkheid reizen

Hamburg-harburg, 23. Mei 2014

Geef een reactie